|

Son dakika deprem oldu! Son depremler

Son dakika... Deprem mi oldu? sorusu deprem olduğu ya da sarsıntı hissedildiği andan sıkça merak ediliyor. Son zamanlarda meydana gelen depremlerdeki artış ve büyük depremin beklenmesi vatandaşları tedirgin ediyor. İstanbul'da bazı vatandaşların sarsın hissetmesi sonrasın da son depremler merak konusu. İşte son dakika depremleri...

Yeni Şafak
13:16 - 31/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:26 - 31/03/2018 Cumartesi
Diğer
Türkiye genelinde meydana gelen depremlerin şiddetini, saati ve derinliğini haberimizde.
Türkiye genelinde meydana gelen depremlerin şiddetini, saati ve derinliğini haberimizde.

Son depremler: Türkiye genelinde meydana gelen depremlerin şiddetini, saati ve derinliğini haberimiz üzerinden inceleyebilirsiniz. Son günlerde Erzincan, Elazığ ve Amasya'da merkezli depremler çevre illerde de hissedildi. Peki 31 Mart 2018 Cumartesi günü İstanbul'da ya da başka illerde deprem oldu mu? İşte ayrıntılar...

ERZİNCAN'DA DEPREM

Erzincan’ın Otlukbeli İlçesinde 7 kilometre derinlikte 3.5 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, depremin merkez üssü Erzincan’ın Otlukbeli İlçesine bağlı Küçükotlukbeli Köyü olarak açıkladı. Deprem saat 09.35’de 7 kilometre derinlikte 3.5 büyüklüğünde oldu.Depremde herhangi bir yıkım meydana gelmedi.

ELAZIĞ'DA DEPREM

Elazığ’ın Sivrice ilçesi merkezli 3.8 şiddetinde deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) son depremlerle ilgili internet sitesindeki bilgiye göre, Elazığ’ın Sivrice ilçesi merkez üssü olan deprem saat: 00.05 sıralarında 3.8 şiddetinde meydana geldi.Kent genelinde hissedilen depremin şiddetini Kandilli Rasathanesi ise 3.9 olarak ölçtü.

AMASYA'DA DEPREM

Amasya’da 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü saat 06.17’de Amasya’da meydana gelen depremin merkez üssünün Merzifon Esentepe köyü olduğunu açıkladı.İl merkezi ve çevre ilçelerde de hissedilen depremin yerin 1.2 kilometre altında gerçekleştiği bildirildi.


#son depremler
#deprem
#son dakika
#son dakika deprem
6 yıl önce