|

4. yıldızı takacağız

İki haftalık bir aradan sonra sahalara Torku Konyaspor karşısında 1 gol 1 asistle dönüş yapan milli oyuncu, “Şampiyon olarak 4. yıldızı takmak için elimden geleni yapacağım. Kadro olarak bunu yapacak güçteyiz” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 15/02/2015 Pazar
Güncelleme: 20:56 - 14/02/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray’ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Devre arasında yaşadığı sakatlık sonrasında Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Torku Konyaspor maçıyla sahalara dönen golcü futbolcu iddialı konuştu. Sakatlık süresi boyunca zor günleri takım arkadaşlarının desteğiyle aştığını belirten Burak, takım olarak büyük başarılara imza atacaklarını kaydetti. İki haftalık bir aradan sonra sahalara Konyaspor karşısında 1 gol, 1 asistle dönüş yapan Burak, hedeflerini anlattı. Ligde 11 golü bulunan milli futbolcu, “Kişisel olarak en büyük hedefim gol kralı olmak. Daha önce yaşadığım bu sevinci bir kez daha yaşamak istiyorum. Bunun için de kendime çok iyi bakıyorum. Sakatlık bana büyük bir ders oldu. Arkadaşlarımızı saha dışından izlemek bir futbolcu olarak bana büyük üzüntü verdi. Artık bunları geride bıraktım. Balıkesir maçıyla ligde de gollerime devam etmek istiyorum” dedi.


ŞAMPİYONLUĞA İNANCIMIZ TAM 

Takım olarak da Eskişehir galibiyetiyle yeniden eski günlere dönüş sinyali verdiklerini belirten Burak, sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarına yürekten inandığını söyledi. Balıkesirspor maçıyla ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade eden kral, sözlerini şöyle sürdürdü: “Zirve yarışında iddiamız sürüyor. Eskişehir galibiyeti bizi tekrar kendimize getirdi. Rakiplerimizle olan puan farkının açtırmadık. Takım olarak sezon sonunda şampiyon olarak 4. yıldızı takacağımıza inancımız tam. Bunu başarmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Kadromuz da bunu gerçekleştirecek kalite de.” 


Hamza hocadan Balıkesir uyarısı

Galatasaray’ın ligde oynayacağı Balıkesirspor karşılaşması öncesi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan uyarı geldi. Tecrübeli hoca oyuncularına, “İlk mağlubiyeti yaşadığımız takımla oynayacağız. Bazen böyle takımlar reaksiyon verebilir. Mutlak konsantrasyon ile maça çıkalım” uyarısında bulundu.


Semih ve Sabri riske edilmeyecek

G.Saray’ın sakat yıldızları Semih Kaya ve Sabri Sarıoğlu kondisyoner eşliğinde çalışmalara başladı. Her iki isim de dayanıklılık çalışmaları tamamlanınca takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Balıkesir karşısında riske edilmeyecek bu iki isim Sivasspor deplasmanına hazırlanıyor. 

#galatasaray
#burak yılmaz
#dördüncü yıldız
#şampiyonluk
9 yıl önce