Abdülkadir Ömür için Sevilla devrede
09:57, 20/06/2022, PazartesiG: Güncelleme: 10:05, 20/06/2022, Pazartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor Abdülkadir Ömür için 15 milyon euro bonservis bedeli istiyor
Trabzonspor'da şampiyonluk sevinci yaşayan Abdülkadir Ömür, yuvadan uçmaya hazırlanıyor. İspanyol basını, Sevilla'nın Abdülkadir Ömür için devreye girdiğini yazdı.
Geride bıraktığımız sezonu şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor’da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavililerde, Abdülkadir Ömür’ün talipleri artıyor.
Abdülkadir'e çok fazla ilgi var
Yaşadığı uzun süreli sakatlıkların ardından geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansla kazanılan şampiyonlukta büyük rol oynayan 22 yaşındaki futbolcunun talipleri artıyor.
İspanya'dan istiyorlar
Yıldız oyuncuya Real Betis ve Sevilla talip oldu. İspanyol basınında çıkan haberde, Sevilla’nın ünlü sportif direktörü Monchi’nin, Abdülkadir’i takıma kazandırmak için harekete geçtiği belirtildi.
- Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 38 maçta görev alan Abdülkadir Ömür, 7 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.