|

Abdullah Avcı'dan Kopenhag maçı sonrasında dikkat çekici mesaj

Trabzonspor, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında konuk olduğu Kopenhag'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, "Oyun olarak turu geçtiğimizi düşünüyorum" dedi.

Haber Merkezi
00:18 - 17/08/2022 mercredi
Güncelleme: 00:26 - 17/08/2022 mercredi
Yeni Şafak
Abdullah Avcı
Abdullah Avcı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında konuk olduğu Kopenhag'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, "Oyun olarak turu geçtiğimizi düşünüyorum." dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, haftaya Trabzon'da oynanacak rövanş maçında taraftarın muhteşem desteğiyle birlikte Kopenhag'ı saf dışı bırakacaklarının altını çizerek devam ettiği açıklamalarında, "
Skoru alamadık ama oyun beni son derece tatmin etti. Bence bir sonraki maç için son derece sağlıklı mesajlar verdik. Özellikle ikinci yarı tamamen dominant, topa hakim olarak, pasla rakibi, rakip yarı sahasına ittik. Bugün oyun olarak tur atladığımızı düşünüyorum. Ben aslında mutluyum. Trabzonspor taraftarı da mutlu olsun. Takım harika mesajlar veriyor. İkinci maçta onların müthiş desteğiyle birlikte gruba kalacağımıza inanıyorum. Bugün burada genç ve şiddetli baskı yapabilen bir takıma karşı bence doğru oynadık. Takım çok gelişiyor. Bütün arzumuz Şampiyonlar Ligi'nde yer almak.
" ifadelerine yer verdi.



#Abdullah Avcı
#Trabzonspor
#Kopenhag
il y a 2 ans
default-profile-img