|

Albayrak okunu başarıya attı

Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun düzenlediği şampiyonada, Albayrak Spor Kulübü Okçuluk Takımı, Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde etti.

Yeni Şafak
04:00 - 28/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:37 - 28/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Albayrak Spor Kulübü Okçuluk Takımı, Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde etti.  FOTOĞRAF - TALHA MENTEŞ
Albayrak Spor Kulübü Okçuluk Takımı, Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde etti. FOTOĞRAF - TALHA MENTEŞ

Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun düzenlediği “Zafer Haftası Minikler Türkiye Şampiyonası”nda Albayrak Spor Kulübü Okçuluk Takımı başarıdan başarıya koştu.Şampiyonada Makaralı Yay 9- 12 yaş grubunda Zeynep Naz Aktülün Türkiye 2’cisi, Klasik Yay 9 - 10 yaş grubu takımlarda Türkiye 3’üncüsü ve Makaralı Yay 11 - 12 yaş grubu takımlarda Türkiye 3’üncüsü oldu.

KISA SÜREDE BAŞARI

2016 yılında kurulan Albayrak Spor Kulübü Okçuluk Takımı ata sporumuz olan okçuluğu Türkiye Okçuluk Federasyonu’nda başarıyla temsil ediyor. Kuruluşunun üzerinden bir yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen takım müzesine 5 kupası ve 30 madalya kazandırdı.


ANTRENMANLARA DEVAM

Albayrak Spor Kulübü Okçuluk Takımı Antrenörü Murat Sağlam, “Yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen Türkiye genelinde iyi bir performans gösterdik. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen İstanbul Kupası’nı 5 kupa ve onlarca madalya ile tamamladık. Bir sonraki İstanbul Kupası’na yaklaşık 4 ay var. Biz de bu 4 ayı en iyi şekilde değerlendirerek sporcularımızla kondisyon ve teknik odaklı antrenman yapacağız" dedi. 

#İstanbul Kupası
#Murat Sağlam
#Zeynep Naz Aktülün
#Albayrak Spor Kulübü Okçuluk Takımı
7 yıl önce