|

Alex Ferguson: Bolic'in golünü unutamıyorum

Perşembe akşamı Fenerbahçe'ye konuk olacak Manchester United'ın efsane menajeri Sir Alex Ferguson, eski öğrencisi Van Persie hakkında çok olumlu konuştu.

Yeni Şafak
20:48 - 3/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 21:00 - 3/11/2016 Perşembe
Diğer

20 Ekim tarihinde Old Trafford'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 4-1 kaybettiği maç öncesi Alex Ferguson ve Fenerbahçeli yöneticiler akşam yemeğinde buluştu. Burada hem Fenerbahçe'nin Elvir Bolic'in golüyle Old Trafford'da kazandığı maç hem de Robin Van Persie'nin sarı-lacivertlilere transferi gündeme geldi.



Van Persie'ye övgü

Efsane teknik adam, Fenerbahçe'nin çok önemli bir ismi aldığını kaydedip, "Fenerbahçe, çok önemli ve özel bir oyuncu transfer etti" ifadesini kullandı. Ferguson'ın Van Persie'nin çalıştığı birçok üst düzey oyuncudan biri olduğunu ve sarı-lacivertli takıma tecrübesi, oyun zekası ve yetenekleri ile katkı sağlayacağını söyledi. 74 yaşındaki antrenör, Hollandalı oyuncunun kendisi için her zaman çok özel bir isim olduğunu da vurguladı.



''Bolic'i unutamıyorum''


Akşam yemeğindeki bir diğer önemli konu da Elvir Bolic'in 1996 yılında attığı gol oldu. Milliyet'te yer alan habere göre; Ferguson, "Halen daha Elvir Bolic'in o golünü unutamıyorum" diyerek bu maçın Manchester United tarihindeki yerinden bahsetti. O golle beraber sarı-lacivertliler, 40 yıldır kendi sahasında maç kaybetmeyen Manchester United'ı mağlup etmeyi başarmış ve tarihe geçmişti.








#Alex Ferguson
#Manchester United
#Fenerbahçe
7 yıl önce