|

Alex Telles'ten Caner Erkin itirafı!

Galatasaray'ın genç futbolcusu Alex Telles, yeni sezon çalışmaları, Prandelli ve gelecek planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Telles, 'Sol bek olarak Caner Erkin'i beğeniyorum' dedi.

Fanatik
00:00 - 18/07/2014 Cuma
Güncelleme: 11:48 - 18/07/2014 Cuma
Yeni Şafak
Alex Telles'ten Caner Erkin itirafı!
Alex Telles'ten Caner Erkin itirafı!

Brezilyalı oyuncu, çok önemli bir sezona başlayacaklarını söyleyerek, 'Lig şampiyonluğunun çok büyük bir önemi var. Hepimiz bunun bilincinde ve farkındayız. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde de zorlu maçlar oynayacağız' diye konuştu.

Genç savunmacı, 'Yeni sezonda herkese çok daha iyi bir Telles izlettireceğim. Tam hazır olduğumda neler yapabileceğimi biliyorum. Ligin başlamasına daha var ve bu süreçte hazır olacağım' diye konuştu. Mancini döneminde savunma yönlerini geliştirdiğini belirten Alex Telles, 'İleri çıkmayı ve orta yapmayı seven bir bekim. Ancak pozisyonum gereği defansif yönlerimi daha da geliştirmem gerek Prandelli sayesinde bunu yapacağıma inanıyorum. Prandelli çok önemli bir teknik adam. Bizi sürekli motive ediyor ve cesaretlendiriyor' dedi.

'Caner Erkin'i beğeniyorum'

Başarılı futbolcu, Türkiye'de sol bek olarak Caner Erkin'i beğendiğini söyledi. Telles son olarak, 'Melo, Dünya Kupası'nda oynamayı hak etmişti. Benim de en büyük hayalim, Brezilya formasıyla Dünya Kupası'nda oynamak. Kendimi geliştirmem için önümüzde 4 yıllık bir zamanım var' ifadelerini kullandı.

10 yıl önce