|

Alex'ten Felipe Melo'ya veto

Alex de Souza, tarihi başarılar kazandığı Cruzeiro Kulübü tarafından organize edilen jübile maçına, 2003'te birlikte forma giydiği Felipe Melo'yu çağırmadı.

Yeni Şafak
15:09 - 12/06/2015 Cuma
Güncelleme: 12:14 - 12/06/2015 Cuma
Diğer

Milliyet'in haberine göre Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex De Souza'nın yeni jübilesi için Cruzeiro kulübünden resmi açıklama geldi. Brezilya'nın son şampiyonu mavi-beyazlı ekip, eski futbolcusu için bir veda maçı düzenleyeceğini, internet sitesi üzerinden resmen duyurdu.



2001-04 arası dönemde formasını giydiği Cruzeiro'da büyük bir başarı yakalayan Alex, 2003'te üç kupa birden kazanmıştı. Hem lig şampiyonu, hem Brezilya Kupası hem de Libertadores Kupası'nın kazanan ekipteki unutulmaz bir çok ismin katılacağı açıklanan maç için Galatasaraylı Felipe Melo'ya ise davet gitmedi.



Alex'in yanı sıra dönemin efsane kadrosundan Jardel Pereira de Souza, Gomes, Maurinho, Batatais, Irineu, Paulo Miranda, Sandro, Zinho, Alex Alves, Alex Dias, Marcelo Ramos, Aristizabal gibi isimlerin Cruzeiro formasını bir kez daha giyecekleri belirtildi.



Diğer takım ise Brezilya ekibinin formasını daha önceki dönemlerde giyen isimlerden oluşacak. 2003 yılının kadrosunda bulunan Galatasaraylı Felipe Melo'nun ise karşılaşmaya davet edilmemesi dikkat çekti.






#alex de souza
#felipe melo
#jübile
9 yıl önce