|

All-Star'da ilk 5'ler açıklandı

Kanada'nın Toronto şehrinde düzenlenecek 65. NBA All-Star'da Batı ve Doğu Konferansı'nda mücadele edecek takımların ilk 5'leri belli oldu. Halk oylamalarıyla belli olan seçimde Los Angeles Lakers'ın efsane oyuncusu Kobe Bryant en yüksek oyu aldı.

Yeni Şafak
14:21 - 22/01/2016 Cuma
Güncelleme: 12:27 - 22/01/2016 Cuma
IHA

Halk oylamasıyla belirlenen NBA All-Star, Batı ve Doğu Konferansı ilk 5'leri belli oldu. 12-14 Şubat tarihlerinde Kanada'nın Toronto şehrinde Air Canada Center'da oynanacak karşılaşmada Batı Konferansı takımlarından Los Angeles Lakers forması giyen ve bu sezon sonu basketbolu bırakacağını açıklayan efsane oyuncu Kobe Bryant, 1 milyon 891 bin 614 oy alarak, taraftar tarafından parkede en çok görülmesi istenen kişi oldu. Böylece Kobe, 65. kez düzenlenecek organizasyonda 18. kez seçilmiş oldu.



Air Canada Center'da 65. kez düzenlenecek NBA All-Star'da Batı ve Doğu Konferansı'nın ilk 5'lerinde yer alan isimler şöyle oldu:



Batı Konferansı

Stephen Curry (Golden State Warriors), Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Kawhi Leonard (San Antonio Spurs), Kevin Durant (Oklahoma City Thunder)



Doğu Konferansı

Kyle Lowry (Toronto Raptors), Paul George (Indiana Pacers), Dwyane Wade (Miami Heat), Carmelo Anthony (New York Knicks), LeBron James (Cleveland Cavaliers)

#All-Star
#nba
#ilk 5
#Kobe Bryant
#Doğu Konferansı
#Batı Konferansı
8 yıl önce