|

Anadolu Efes’e sürpriz sponsor

Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes Spor Kulübü, hepsiburada.com ile resmi e-ticaret partneri olma konusunda anlaşma sağladı.

Yeni Şafak
12:46 - 20/10/2015 Salı
Güncelleme: 09:48 - 20/10/2015 Salı
IHA

İki marka arasında yapılan anlaşmayla birlikte Euroleague tarafından iki defa 'Avrupa'nın En İyi Pazarlama Yapan Takımı' seçilen Anadolu Efes Spor Kulübü ile 2015 yılının 'En Başarılı Alışveriş Sitesi' ve 2014 yılının 'En Samimi E-ticaret Sitesi' hepsiburada.com aynı platformda buluşmuş oldu.



Söz konusu anlaşmayla ilgili görüşlerini dile getiren Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, hepsiburada.com ile yaptıkları resmi e-ticaret partnerliği anlaşmasının Anadolu Efes'e getireceği sinerjinin kendilerini heyecanlandırdığını belirti.



Hepsiburada.com Pazarlama Grup Başkanı Özgür Doğan ise, yaptığı açıklamada, "Bu vizyonumuz doğrultusunda, Türk basketbolunda ilklerin takımı olan Anadolu Efes Spor Kulübü'yle çok değerli bir anlaşmaya imza attık. Spora ve özellikle basketbola katkı sağlayarak, maç deneyimiyle sporseverlerle ve gençlerle olan iletişimimizi daha ileri seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Bu işbirliği fırsatını sağladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.



Hepsiburada.com tarafından Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oluşturulacak Hepsiburada Tribünü'nde yer alan taraftarlar, salonda sunulan yiyecek ve içeceklerin koltuklarına gelmesi rahatlığını yaşayacak. Taraftarlar aynı zamanda özel maç istatistiklerine de ulaşma fırsatı yakalayacak.

#Anadolu Efes
#Basketbol
#Sponsor
9 yıl önce