|

Arda Turan'ın imza töreninden sürpriz isim

Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olan Arda Turan, bugün İstanbul ekibine imza attı. Milli futbolcunun imza törenine transfere yardımcı olan sponsor firmaların yöneticileri katılırken bir isim oldukça dikkat çekti.

Yeni Şafak
12:14 - 15/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:44 - 15/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Arda Turan'ın Başakşehir'e transferinde Evershine Group Holding Kurucu Ortağı Ngai Hung Chiu önemli katkıda bulundu.
Arda Turan'ın Başakşehir'e transferinde Evershine Group Holding Kurucu Ortağı Ngai Hung Chiu önemli katkıda bulundu.

Barcelona'dan 2.5 yıllığına kiralanan Arda Turan, bugün kendisini Başakşehirli yapan imzayı attı. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği futbolcunun imza töreninde herkesin dikkatini çeken bir isim de yer aldı.

  • Başakşehir'e transferi mali açıdan tartışma konusu olan Arda Turan'ın imza töreninde bu transfere sponsor olan firmaların yöneticileri de yer aldı. Makro Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan ve Medipol Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özer Koca'nın katıldığı törende Çinli yatırım şirketi olan Evershine Group Holding Kurucu Ortağı Ngai Hung Chiu da yer aldı.
Chiu, yaptığı kısa açıklamada futboldaki idolünün Arda Turan olduğunu söylerken transferin Başakşehir'e katkı sağlaması temennisinde bulundu.
Çin'e transfer olabilir

Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer sürecinde 'İstanbul'da belli bir süre oynadıktan sonra Çin'e gitmesi muhtemel' yorumları yapılmıştı. Başakşehir'in Çinli yatırımcılarla ortak bir yola girebileceği ve bu kapsamda milli futbolcuyu sezon sonunda Çin'e götürebilecekleri iddia edilmişti.



#ArdaTuran, Medipol Başakşehir’de 14 numaralı formayı giyecek. Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi (Oca 15, 2018 at 12:27öö PST)


#Arda Turan
#Başakşehir
#Evershine Group
6 yıl önce