|

Ardeşen Gençlik tarih yazmak istiyor

Avrupa Challenge Kupası çeyrek finalinde yarın evinde Polonya'nın Pogon Baltica Szczecin takımıyla karşılaşacak Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Polonya temsilcisini eleyerek Türk hentbolunu bir adım daha ileri taşımak istiyor.

Yeni Şafak
14:04 - 13/03/2015 Cuma
Güncelleme: 15:29 - 13/03/2015 Cuma
AA

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün başkanı Sultan Rauf Oğuz,Avrupa kupasındaki mücadeleye 3'üncü turdan başladıklarını anımsatarak, Polonya’nın Energa AZS Koszalin takımını eledikten sonra 4'üncü turda Hırvatistan'ın RK Zelina takımını da eleyerek çeyrek finale kaldıklarını ifade etti.  Oğuz,Çeyrek final karşılaşmalarının 14-15 Mart'ta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokulu Spor Salonunda oynanacağını belirtti.


'Çeyrek final tecrübemiz var'

Bu sezon hedeflerinin Avrupa'da başarıyı yakalamak olduğunu kaydeden Oğuz, "Kupada geçen sezondan çeyrek final tecrübemiz var. Bu sezon da kararlı şekilde yolumuza devam ediyoruz. Avrupa maçlarını sahamızda oynamamamız, önemli bir taraftar gücünü arkamıza almamız bizi cesaretlendiriyor. Seyircimizin bize kattığı desteği göz önüne alarak Pogon Baltica Szczecin takımını da eleyeceğimize inanıyorum. Polonya temsilcisini eleyerek Türk hentbolunu bir adım daha ileri taşımak istiyoruz" dedi.


Oğuz, taraftarların yanı sıra Türk hentbolu için tüm Türkiye'nin desteğini yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.

#Avrupa Challenge Kupası çeyrek finali
#Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü
#Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
#Pogon Baltica Szczecin
9 yıl önce