|

Arma Spor 2.Lig'e yükseldi

Üyelerinin tamamı gazeteci ve spor yazarlarından oluşan Arma Spor'un A bayan masa tenisi takımı AC Yapı ana sponsorluğunda ilk kez mücadele ettiği Masa Tenisi Profesyonel Lige Yükselme maçları sonunda grup birincisi olarak 2.Lig'e yükseldi.

Yeni Şafak
15:20 - 26/06/2016 Pazar
Güncelleme: 15:28 - 26/06/2016 Pazar
Diğer

Masa Tenisi Profesyonel Lige Yükselme maçları Tokat Ali Yücel Spor Salonunda yapıldı. Antrenörlüğünü Murat İlter'in yaptığı AC Yapı Arma Spor ekibi sporcular Elçin Yalçınkaya, Kevser Yılmaz ve Derya Çelik'ten oluşan kadrosuyla profesyonel lige 'Merhaba' dedi.



Üç gün süre müsabakaların ilk gününde AC Yapı Arma Spor, sırasıyla Tokat Turhal Belediye Spor, Gaziantep Şahinbey Belediye Spor ve Kayseri Kocasinan Belediye Spor takımlarını aynı sonuçla 3-0 mağlup ederek Grubunu birinci olarak tamamladı.


Turnuvanın ikinci gününde ise Profesyonel Lige yükselme maçları için grup birincileri birbirleriyle karşılaştılar. AC Yapı Arma Spor ilk maçında İstanbul B.Ş. Belediyesine 3-0 mağlup olmasına rağmen son maçında Trabzon Poyraz Spor'u 3-0 mağlup ederek adını deplasmanlı Türkiye 2.Ligine yazdırmayı başardı.




Hedef Süper Lig

Yeni kurulmuş bir kulüp olmalarına rağmen isabetli transferle ilk yıllarında Profesyonel Lige yükseldiklerine dikkat çeken Armaspor Teknik Sorumlusu ve Antrenör Murat İlter, hedeflerinin her yıl şampiyon olarak Türkiye Süper Ligi'ne kadar yükselmek olduğunu söyledi. A takımın yanı sıra alt yapıda da çalışmalara başladıklarını söyleyen İlter, U12 takımlarıyla da şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.




#Arma Spor
#Masa Tenisi
8 yıl önce