|

Aslan'ın yükü hafifleyecek

Sarı-kırmızılı yönetim, bu oyunculardan bir tek Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesini uzatmak için teklifte bulunurken, Eboue, Yiğit, Engin, Aydın ve Gökhan Zan’ı göndermeyi planlıyor

Yeni Şafak
00:06 - 15/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 22:08 - 14/11/2014 Cuma
Diğer
Galatasaray sezon sonunda sözleşmesi bitecek 7 oyuncudan 6’sını devre arasında göndererek yaklaşık 10 milyon TL kar etmek istiyor. Sarı-kırmızılı kulüp içinde bulunduğu mali kriz nedeniyle tam bir kemer sıkmaya gidiyor. Sarı-kırmızılı yönetim kadro dışı kalan veya forma giyme şansı yakalayamayan oyuncular ile yollarını ayırarak büyük bir mali külfetten kurtulmak için harekete geçti. Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bu konuda yurt içi ve yurt dışındaki takımlarla görüşmelere başladı. Galatasaray, kadro dışı bırakılan Eboue, Engin, Yiğit ve Dany’nin yanı sıra forma şansı bulamayan Aydın ve Gökhan Zan’ı da devre arasında elden çıkarmayı planlıyor. 

KALACAK TEK İSİM SABRİ

Yönetim, yeni gelecek olan yönetimin önünü açmak için sezon sonunda sözleşmesi bitecek hiçbir oyuncuya da yeni teklifte bulunmayacak. Bunların içinde sadece Sabri Sarıoğlu ile yeni sözleşme yapılacak. Abdurrahim Albayrak’ın devre arası bu konuda Sabri ile bir görüşme yapması bekleniyor. Kadro dışı kaldığı zaman dahi sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmayı düşünmeyen Sabri’nin de kalmak için her türlü fedakarlıkta bulunmaya hazır olduğu ifade ediliyor. Sezon başında kadro dışı bırakılan Sabri, affedildikten sonra ortaya koyduğu performans ile teknik direktör Prandelli’nin de takdirini kazanmıştı.

Devre arası kampı Antalya’da

G.Saray’ın devre arası kamp programı belli oldu. 5-24 Ocak tarihlerinde lige verilecek arada futbolcular ilk yarının son maçı olan 4 Ocak’ta 16. Haftada Beşiktaş ile oynanacak maç sonrası 12 Ocak’a kadar tatil yapacaklar. Takım, 12-21 Ocak arasında Antalya’da devre arası kampı yapacak. 

TAHA GÜVENDİ

#Aslan'ın
#yükü
#hafifleyecek
9 yıl önce