|

Atletico'ya göre ortam zor!

Atletico Madrid'in İspanyol yıldızı Koke, Galatasaray'ın Sneijder ve Podolski gibi tecrübeli oyuncularının olduğunu ve zor bir ortamda oynayacaklarını söyledi.

Yeni Şafak
18:16 - 14/09/2015 Pazartesi
Güncelleme: 15:18 - 14/09/2015 Pazartesi
IHA

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında İspanyol ekibi Atletico Madrid, yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka 21.45'de başlayacak. Karşılaşma öncesi Atletico Madrid'in 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Koke, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Maçın dengeli geçeceğini ifade eden Koke, “Galatasaray'da Sneijder ve Podolski gibi tecrübeli oyuncular var. Farklı ve zor bir ortamda oynayacağız. Bir kişiden ziyade bütün takıma konsantre olmak zorundayız" dedi.



'Bu statlarda oynamaya alıştık'

İspanyol basınının, 'Dünyanın en gürültülü statlarından birinde oynayacağınızın farkında mısınız? Vicente Calderon Stadı sönük mü kalacak?' şeklindeki sorusunu yanıtlayan genç oyuncu, “Biz buna hazırız. Geçen sene Yunanistan'da da böyle bir maç oynamıştık. Böyle durumlarda oynamaya alıştık. Vicente Calderon'un havası da boğucudur. Böyle ortamlarda oynamaya hazırız" diye konuştu.

#Koke
#Atletico Madrid
#Galatasaray
#Türk Telekom Arena
9 yıl önce