|

Avrupa'nın Rüştü'sü Victor Bagy olacak

Brezilya'dan dönen Beşiktaş Teknik Direktörü, alınmasını istediği 3 ismi belirledi. Samet Aybaba, kaleye Bagy'i, defansa Pires'i, forvete de Bueno'yu istiyor

00:00 - 25/06/2012 Pazartesi
Güncelleme: 02:36 - 25/06/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Avrupa'nın Rüştü'sü Victor Bagy olacak
Avrupa'nın Rüştü'sü Victor Bagy olacak

Futbolcu izlemek için gittiği Brezilya'dan dönen Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba, alınmasını istediği futbolcular için hazırladığı raporu yönetim ile birlikte masaya yatırdı. Kulüpte İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Futbol Şube Sorumlusu Tamer Kıran ile bir araya gelen tecrübeli teknik adamın kale, savunma ve forvet mevkileri için belirlediği isimleri görüştüler. Aybaba'nın üç futbolcu üzerinde durduğu ileri sürüldü. Rüştü Reçber'i kadroda düşünmeyen tecrübeli teknik adam kale için Gremio'da oynayan kaleci Victor Bagy'i listeye aldı. 29 yaşında ve 1.93 boyundaki Bagy, 2009 yılından bu yana her maçta ilk 11'de sahaya çıktı. Brezilyalı file bekçisi, 2008'den beri formasını giydiği Gremio öncesi 4 yıl Paulista'da görev yaptı. Aybaba'nın savunma bölgesi için transfer gündemine aldığı isim Santos forması giyen Rafael Caldeira Pires. 21 yaşında ve 1.91 boyundaki Brezilyalı savunmacı bu sezon bir de gol attı. Samet Aybaba'nın forvet mevki için düşündüğü futbolcu ise Palmeiras'ta forma giyen Ricardo Bueno. 24 yaşındaki forvet oyuncusu çabukluğu ve kolay adam geçmesiyle tanınıyor.


Resmi imzalar bugün atılıyor

Beşiktaş Kulübü, daha önce sözleşme imzaladığı teknik direktör Samet Aybaba için bugün basın önünde imza töreni düzenleyecek. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Kulüp Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin de katılacağı imza töreninin saat 13.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacağı bildirildi.





12 yıl önce