Ayrılmam diyemem
00:00, 24/05/2012, PerşembeG: Güncelleme: 00:37, 24/05/2012, Perşembe
Yeni Şafak
Ayrılmam diyemem
Teknik direktör Aykut Kocaman'dan övgüyle söz eden Fenerbahçe'nin Slovak oyuncusu, 'Hocamıza inandığım için yedek kulübesinde oturmak bana dokunmadı' diye konuştu
F.Bahçe'nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch, Slovak basınına geleceği ve takımdaki durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Aykut Kocaman'dan övgüyle söz eden Slovak yıldız, 'İlk sezon çok fazla şans bulamadım ancak forma için çalıştım. Zor oldu ancak durmadım. İnandım ve savaştım. Hocamızı iyi olduğuma ikna ettim. Hocamıza inandım, o nedenle yedek kulübesinde oturmaya çok fazla üzülmedim' şeklinde konuştu. 'Bu sezon oynadığımız oyundan kesinlikle tatmin oldum' ifadelerini kullanan Stoch, 'Ancak hiçbir tatmin doruk noktasında değildir, her zaman bir adım daha ötesi vardır. O nedenle şampiyonluğun kaçmasına üzüldüm. İyi bir sezondu. Umarım bir sonraki sezon çok daha iyi oluruz. Hepsinden önemlisi de takım olarak iyi bir gelişim çizgisi gösteriyoruz' dedi. Son günlerde F.Bahçe'den ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılan Stoch, 'Transfer haberlerini yalnızca internetten okuyorum, doğruluğundan emin değilim. Tabi ki yüksek teklifler beni onure ediyor ancak İstanbul'da 2 yıl daha kontratım var ve orada çok mutluyum. Tabi asla 'asla' dememek lazım, neler olacağı hiç belli olmaz' diye konuştu.
Başlıklar :
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.