|

'Aysal 2016'yı göremez'

Galatasaray'ın eski yöneticisi Adnan Öztürk, Başkan Ünal Aysal yönetimini eleştirdi. Öztürk, yönetimin normal süresini tamamlayamayacağını iddia etti

Taha Güvendi
00:00 - 26/04/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:04 - 25/04/2014 Cuma
Yeni Şafak
'Aysal 2016'yı göremez'
'Aysal 2016'yı göremez'

Galatasaray'da Ünal Aysal'ın ilk döneminde başkan yardımcılığını yapan ve sağ kolu olan Adnan Öztürk, kulübün çok kötü yönetildiğini ve üst üste çok fazla yanlışlar yapıldığını söyledi. TRT Spor'a konuşan Öztürk, birbirinden çarpıcı yorumlar yaparken, Aysal'ı eleştirdi. Roberto Mancini'nin takımdan ayrılmayı kafasına koyduğunu ve tazminat hesapları yaptığını dile getiren Öztürk, 'Galatasaray'da yapılan transferlerin yanlış olduğunu herkes gördü. Camia içinde huzursuzluk hakim. Bunun önüne geçilmesi lazım. Bu gidişle Ünal Aysal, 2016'yı göremez' dedi.

Yönetimin normal süresini tamamlayamayacağını öne süren Öztürk, '2016 Mayıs'tan önce seçim olabilir. Mali Genel Kurul'da kalkan 3-5 elle bu iş olmaz. Bizler miras yedi olamayız. Buna izin vermeyiz. Galatasaray menkul değerleri satılamaz. Satmak zorunda da kalabilirsiniz ancak o gün geldiğinde böyle harala gürele olmaz' eleştirilerini yöneltti.

Bu eleştirileri koltuk sevdası olduğu için yapmadığını kaydeden Adnan Öztürk, 'Pastayla çilekle, kirazla transfer sezonu geçirildi' sözüyle de transfer politikasına tepki gösterdi.

Drogba İstanbul'a döndü

Sakatlığı nedeniyle 10 gündür Katar'ın başkenti Doha'da tedavisini sürdüren Drogba, dün İstanbul'a döndü. Sakatlık raporuyla birlikte gelen Fildişili yıldızın tedavisini bir süre İstanbul'da sürdüreceği bildirildi. Drogba, Dünya Kupası'nda oynamak istediği için ameliyat olmaya sıcak bakmıyor.

Bak babana ne yapıyorum?

Sarı-kırmızılı takımın idmanında sürpriz bir misafiri vardı. Chedjou, tesislere oğlu Cassius ile geldi. Kaleci Aykut'un koruduğu kaleye şut çeken Cassius, idmanın neşe kaynağıydı. Burak Yılmaz, Chedjou'nun başını kolunun altına alarak 'Bak babana ne yapıyorum' dedi.


10 yıl önce