|

Aziz Yıldırım'dan Acun'a tepki

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı'nın düzenlediği turnuvayla ilgili tepkisini ünlü televizyoncuya bildirdi.

Yeni Şafak
19:58 - 6/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:59 - 6/01/2016 Çarşamba
Diğer

Acun Ilıcalı'nın düzenlediği '4 Büyükler Salon Turnuvası' Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın moralini bozdu.



Yeni Yüzyıl'da yer alan habere göre, takımın durumuna çok sinirlenen ve bu durumu kabullenemeyen Yıldırım hemen telefona sarılıp turnuvanın organizatörlüğünü yapan Acun Ilıcalı'yı arayıp, “Bu takımın hali ne! Fenerbahçe'yi rezil ediyorlar. Hemen şunları topla ve kendilerine gelmelerini söyle” dedi.



Acun, uyarıyı hemen iletti!



Acun Ilıcalı da bu konuşmanın ardından Fenerbahçe'nin eski şöhretlerinin bulunduğu soyunma odasına gelerek “Başkan çok sinirli. Oynadığınız futbolu beğenmiyor ve kendinize çeki düzen vermenizi istiyor” dedi.



Bu şok tepkiye hak veren Fenerbahçeli eski şöhretler, mesajı aldıklarını bundan sonra Fenerbahçe'ye yakışan futbol oynayacaklarını söylediler.



Turnuvada, Fenerbahçe takımında Elvir Baliç, Ceyhun Eriş, Ali Güneş, Celil, kaleci Recep, Tarık Daşgün, Burhan gibi bir dönem sarı-lacivertli formayı giyen oyuncular yer alıyor. Fenerbahçe ilk maçında G.Saray'a 6-5 yenilmiş, ikinci maçında da Beşiktaş'la 4-4 berabere kalmıştı.




#acun
#aziz yıldırım
8 yıl önce