|

Bakan Kılıç'tan Emre'ye telefon

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu'na yapılan saldırıyla ilgili, "Her ne olursa olsun bir takımın kaptanına orada yapılan bir saldırıdır, bir şiddettir" dedi. Kılıç olay sonrası Emre'yi telefonla aradığını da ifade etti.

Yeni Şafak
12:32 - 15/05/2015 Cuma
Güncelleme: 09:37 - 15/05/2015 Cuma
IHA

Bakan Kılıç, NTV yayınında Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu'nun feribotta bir grup taraftarın saldırısına uğramasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıç, "Dün akşam programlarımızın sonunda Emre'yle görüştüm. Emre'ye geçmiş olsun dileklerimi ilettim" dedi.



Sporun seyircisi, spora destek veren, futbol taraftarı olan, takımına, renklerine destek veren taraftarların yanında sporla ilgisi olmayan ve kendisinin taraftar olarak görmediği kişilerin bulunduğunu vurgulayan Kılıç, "Dün yaşanan olaya ilişkin bilgileri aldım. Her ne olursa olsun bir takımın kaptanına orada yapılan kişisel anlamda bir saldırıdır, bir şiddettir ve bizim hep dile getirdiğimiz sporda, futbolda görmek istemediğimizi açıkça dile getirdiğimiz konulardan birisidir" ifadelerini kullandı.



Konuyla ilgili adli anlamda işlemlerin sürdüğünü belirten Bakan Kılıç, bundan sonraki sürecin adli mercilerde devam edeceğini dile getirdi.


#Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç
#Emre Belözoğlu
#Emre Belözoğluna saldırı anı
9 yıl önce