|

Barcelona FIFA'ya gidiyor

Barcelona'nın, Rafinha'nın sakatlanması sonrası Arda Turan'ın ocak ayından önce oynaması için FIFA'ya başvuracağı iddia edildi.

Yeni Şafak
12:48 - 17/09/2015 Perşembe
Güncelleme: 09:55 - 17/09/2015 Perşembe

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Roma -Barcelona maçında sakatlanan Barcelonalı futbolcu Rafinha Alcantara'nın sağ dizinden ameliyat olacağı ve büyük olasılıkla sezonu kapattığı ileri sürüldü.



İspanyol medyasında yer alan haberlerde, Barcelona takımının maç sonrası Barcelona'ya döner dönmez Rafinha'nın hastaneye giderek MR'ının çekildiği ve sağ diz ön bağlarında kopma tespit edildiği iddia edildi. Rafinha'nın dizinden ameliyat olacağı ve en iyi ihtimalle sezon sonunda sahalara dönebileceği belirtildi.



İspanyol basını, Rafinha'nın sakatlığından dolayı Barcelona takımının, Arda Turan'ın ocak ayında oynamaya başlamasına kadar orta sahasında ciddi bir sorun yaşayacağını yazdı.



Öte yandan sporx'te yer alan habere göre İspanyol medyası, Rafinha'nın sakatlığının ardından Barcelona yönetiminin, Arda Turan'ın ocak ayından önce oynaması için FIFA'ya başvuruda bulunacağını yazdı.






#arda turan
#rafinha alcantara
#barcelona
#sakatlık
9 yıl önce