|

Bayern'e evinde soğuk duş

Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih, evinde ağırladığı Augsburg'a 1-0 mağlup oldu. Bayern maçı uzun süre 10 kişi oynadı.

Yeni Şafak
21:20 - 9/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 18:24 - 9/05/2015 Cumartesi
Diğer

Almanya Bundesliga'da iki hafta önce şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih, evinde ağırladığı Augsburg'a 10 kişi kaldığı maçta 1-0 mağlup oldu.



Oyuna girdi penaltıyı kurtardı

Goal.com'un haberine göre; Allianz Arena'da oynanan maçın henüz 13.dakikasında kaleci Reina, penaltıya sebebiyet verdi ve kırmızı kartla oyundan atıldı. Teknik Direktör Guardiola, Philipp Lahm'ı oyundan aldı ve kaleye bu maçta yedek kulübesine çekilen Neuer geçti. Milli kaleci girdiği gibi penaltıyı kurtarmayı başardı.



İlk yarısı golsüz sona eren maçta, 10 kişi kalmasına rağmen rakibine göre çok daha fazla topla oynayan Bayern Münih, 71.dakikada kalesinde golü gördü. Pierre Hojbjerg'in pasında Raul Bobadilla'nın golü konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.


Kalan dakikalarda ev sahibi Bayern Münih gol için yüklense de Augsburg'un iyi kapandı ve gole izin vermedi. 1-0 sonuçlanan maçın ardından Bayern zirvede 76 puanda kalırken, Augsburg puanını 46'ya yükseltti ve 5.sıraya çıktı



Dortmunda hedefe yakın

Kötü bir sezon geçiren ve sonradan toparlanarak üst sıralara tırmanmaya çalışan Borussia Dortmund, Hertha Berlin'i Signal Iduna Park'ta konuk etti. Rakibini 9.dakikada Subotic, 47.dakikada da Erik Durm'un golleriyle 2-0 mağlup eden Borussia Dortmund, puanını 43'e çıkardı ve 7.sıraya yükselerek Avrupa Ligi hedefine biraz daha yaklaştı. Hertha Berlin ise 34 puanda kaldı ve ateş hattından uzaklaşamadı.



Bundesliga'da haftanın diğer maçlarında Eintracht Frankfurt, Hoffenheim'ı 3 - 1, Mönchengladbach, B.Leverkusen'i 3-0'la geçerken, Hannover 96 Werder Bremen'le 1-1 berabare kaldı.


#Bundesliga
#Bayern Münih
#Augsburg
#Mainz
#Hannover
#Mönchengladbach
9 yıl önce