|

Belözoğlu saldırı anını anlattı

Mudanya feribotunda Beşiktaş formalı şahısların saldırısına uğrayan Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu saldırı anını anlattı.

Yeni Şafak
17:07 - 14/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 14:10 - 14/05/2015 Perşembe
Diğer

Emre Belözoğlu olayla ilgili olarak Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Feribotta etrafımı sardılar, küfür ettiler. Ben de aşağı indim onlarla kavga ettim. Bana saldıran kişilerden şikayetçi oldum, Eskihisar'da bir karakolda polise ifade veriyorum" dedi.



Saldırganlar da şikayetçi!

Saldırgan taraftarların da kendilerine silah çekildiği gerekçesiyle Emre Belözoğlu ve Orhan Ak'tan şikayetçi olduğu öğrenildi. Karakoldaki ifadelerinin ardından hastaneye giden Emre ve Orhan'ın darp raporu aldığı belirtildi.



Emre Belözoğlu'nun, bacanağı Mustafa Çetinkaya'ya ait bir mobilya mağazasının açılışına katılmak için Bursa'ya gitmek istediği öğrenildi. Saldırının ardından İHA'ya açıklama yapan Çetinkaya, “Açılışa gelirken Emre Belözoğlu'na gemide bir grup Beşiktaş taraftarının sözlü sataşması sonucunda yaşanan bir olay. Çok da büyütmeye gerek yok. Sağlık durumunda bir sorun yok, silah iddialarıyla ilgili de öyle bir şey yok ama benim bunlarla ilgili bir bilgim de yok. Bana gelen bilgi şu; Emre şu an karakolda ifade veriyor ve taraftarlardan şikayetçi olacak. Bu olaydan dolayı Emre Bursa'ya gelmiyor ve İstanbul'a geri dönecek” dedi.





#Emre Belözoğluna saldırı anı
#Emre Belözoğlu
#Fenerbahçe
#Mudanya
9 yıl önce