|

Beşiktaş-Dinamo Kiev: 1-1

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Dinamo Kiev'le 1-1 berabere kaldı. Siyah beyazlılar bu sonuçla gruptaki puanını 2'ye çıkarttı.

Yeni Şafak
23:30 - 28/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:11 - 29/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş, Dinamo Kiev'le 1-1 berabere kaldı.
Beşiktaş, Dinamo Kiev'le 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Dinamo Kiev'le 1-1 berabere kaldı. Siyah beyazlıların golü Ricardo Quaresma'dan gelirken Dinamo Kiev'in golü

Viktor Tsygankov'dan geldi.



Dinamo Kiev karşısında ilk yarıda baskılı bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, özellikle kanatları kullanarak rakip kaleye yüklendi. Orta alanda topa sahip olan ve rakibini yarı alanına hapseden siyah-beyazlılar, Talisca ve Aboubakar ile Dinamo Kiev kalesinde tehlike oluşturdu. Savunmada fazla sıkıntı yaşamayan Beşiktaş, 29. dakikada Quaresma'nın serbest vuruştan attığı mükemmel golle 1-0 öne geçti. Siyah-beyazlılar, bu golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. Beşiktaş, bu yarıda 5 şut çekerken, 5 kez de korner kullandı.




İkinci yarıda Ricardo Quaresma ile etkili olmaya devam eden Beşiktaş 58.dakikada Portekizli yıldızın ayağından net bir fırsattan yararlanamadı. 60.dakikadan itibaren Dinamo Kiev'in etkili olduğu mücadelede Ukrayna ekibi Viktor Tsygankov'un 65.dakikada attığı golle maçta skoru 1-1'e getirdi.



Bu golün ardından oyunun hakimiyeti Dinamo Kiev'e geçerken Ukrayna temsilcisi Yarmalenko ile etkili ataklar geliştirdi. 86.dakikada Garmash'ın getirdiği topta Yarmalenko'nun vuruşunu Fabri çıkarttı.



Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş kendi evinde oynadığı mücadelede Dinamo Kiev'le 1-1 berabere kaldı.





#Beşiktaş
#Dinamo Kiev
#Şampiyonlar Ligi
8 yıl önce