|

Beşiktaş'ın yeni gözdesi Malinovsky

İlk 11 seviyesinde en az 17-18 futbolcuya ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlı yönetim, başta Fransız ekibi Marsilya'nın 10 numarası Ruslan Malinovsky olmak üzere 3-4 futbolcuyu daha kadrosuna katmayı planlıyor.

10:03 - 6/08/2023 Pazar
Güncelleme: 11:40 - 6/08/2023 Pazar
Yeni Şafak
Malinovsky'nin güncel piyasa değeri 15 milyon euro.
Malinovsky'nin güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Tirana ile oynanan iki maça da aynı kadro ile çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yedek kulübesinde ilk 11'de oynayabilecek seviyede sadece Amartey ile Onana'nın oluşu ve bu futbolcuların da defansif özelliklerde olması transfere dair endişelerin haklılığını ortaya koyuyor.


Üstelik yeni transfer yapılmadığı için de 3. turda perşembe günü oynanacak Neftçi Bakü maçına sadece Ante Rebic'in ismi eklenebildi. Bu hafta transfer yapılırsa da (2 oyuncu değiştirme hakkı olmasına rağmen) Şenol Güneş'in yeni gelen futbolcuyu hemen oynatma alışkanlığı pek bulunmadığı için Beşiktaş'ın Neftçi Bakü maçına stoperde Amartey'i, sağ forvette de Rebic'i 11'e alarak başlaması bekleniyor.



Şartları soruldu

10 numara arayan Beşiktaş'ta gündeme son gelen isim Ruslan Malinovsky oldu. Siyah-beyazlılar, Marsilya'nın 10 numarası için kiralama şartlarını sordu. Fransız ekibiyle henüz yeni 3 yıllık sözleşme uzatan Ukraynalı oyuncunun, sürekli kiralanıyor olması transfer olasılığını yükseltiyor.


İlk 11 seviyesinde en az 17-18 futbolcuya ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş yönetimi Onana, Amartey ve Rebic'in ardından 3-4 isim daha kadrosuna katmayı planlıyor. Bu futbolcuların birinin mutlaka stoper olacağı, diğerlerinin de orta saha ve hücumcu olacağı öğrenildi.




#Beşiktaş
#Ruslan Malinovsky
#Marsilya
9 ay önce