|

Beşiktaş'ta hedef önce ikincilik sonra transfer

Beşiktaş yönetimi, yarın oynanacak Konyaspor karşılaşmasının ardından transferde düğmeye basacak. Öncelik teknik direktör Şenol Güneş'in kadroda görmek istediği Redmond ve Gedson gibi isimleri takımda tutabilmek.

Haber Merkezi
09:58 - 6/06/2023 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta hedef ligi ikinci sırada bitirmek
Beşiktaş'ta hedef ligi ikinci sırada bitirmek

Süper Lig'in son haftasında yarın Konyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, seyircisi önünde iyi bir kapanış yaparak sezonu ikinci sırada bitirmek istiyor. Siyah-beyazlı takım ligde ikinci olması halinde, UEFA Konferans Ligi ön elemelerinde play-off aşamasında daha düşük seviyedeki takımlarla oynayacak.


Beşiktaş yönetimi de, görüşme halinde oldukları oyuncularla resmi imzaları atabilmek için ligin bitmesini ve teknik heyetin raporunun gelmesini bekliyor. Yönetim, önceliği Şenol Güneş'in takımda kalmasını istediği oyunculara verecek.


Redmond ısrarı

Özellikle Nathan Redmond, siyah-beyazlıların kalmasında ısrarcı olduğu isimlerin başında geliyor. Tecrübeli oyuncu takımda kalmak isterken, eşi ingiltere'ye dönmekte ısrarcı. Redmond'la yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği ve aradaki pürüzlerin çözülmeye yakın olduğu ifade edildi. Siyah-beyazlı yönetim, Konyaspor maçından sonra Redmond ile bir kez daha masaya oturacak.


Yine Şenol Güneş ile kendini bulan ve transfer teklifleri alan Gedson Fernandes de Beşiktaş'ın takımda tutmak istediği isimlerden biri. 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki Portekizli futbolcuyu takımda tutmak isteyen yönetimin, diğer yandan da gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye alabileceği ifade ediliyor. Diğer yandan sezon başında Alanyaspor'dan kiralanan Tayfur Bingöl de, rotasyonda Şenol Güneş'in elini güçlendiriyor. Yönetimin, Tayfur'un 1 milyon Euro'nun üzerinde olan satın alma opsiyonunu 500 bin Euro seviyesine çekmek istiyor. 30 yaşındaki oyuncunun, kulübü Alanyaspor'dan bu transfer için kolaylık sağlanmasını isteyeceği de bildirildi.




#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Transfer Haberleri
1 yıl önce