|

Beşiktaş'tan Balanta harekatı

Siyah-Beyazlıların, Arjantin'in River Plate ekibinde forma giyen genç stoper Eder Balanta için düğmeye bastığı iddia edildi.

Yeni Şafak
10:26 - 10/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 11:33 - 10/10/2015 Cumartesi
Diğer

Beşiktaş ara transfer dönemi çalısmalarına şimdiden başladı. Sezona Roberto Mancini'nin istedigi Rhodolfo'yu alarak giren Kartal'da devre arasında bir yıldız transferi daha gündeme geldi.



Fotomaç'ta yer alan habere göre, teknik direktör Şenol Güneş'in orta sahaya takviye istememesine rağmen, Çin ekibinin Ersan Gülüm'ü ısrarla istemesi ve bu oyuncunun ayrılma ihtimalini düşünen siyah-beyazlılar, başarılı stoperin yerini dolduracak ismi belirledi, Eder Balanta...



Mancini'nin gözdesi

Rıver Plate'in Kolombiyalı oyuncusu Eder ismi için öncelikle Güneş'ten onay alındı. Rhodolfo gibi Mancini'nin bir baska gözdesi olan Balanta için bizzat Erdal Torunoğulları'nın devreye girdiği ve Arjantin ekibiyle ilk temasların kurulduğu bildirildi. Hatta Torunoğulları'nın, Ocak ayında Arjantin'e giderek kulüp yetkilileriyle masaya oturacağı ögrenildi.



Teklif hazır

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 22 yasındaki stoperle uygun sartlarda sözleşme yapılabileceği bu şansın değerlendirilmesi konusunda ısrarcı davranılacağı ifade edildi. Su andaki piyasa değeri yaklaşık 5 milyon euro olan Balanta için siyah-beyazlıların, 3 milyon euro'luk bir teklif sunacakları ifade edildi.


#beşiktaş
#transfer
#River Plate
9 yıl önce