|

Bilic'in Burak ısrarı

Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, devre arasında milli golcü için bir kez daha G.Saray'ın kapısını çalacak. İngiliz ekibinin, bu transfer için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.

Yeni Şafak ve
07:00 - 16/10/2015 vendredi
Güncelleme: 06:26 - 16/10/2015 vendredi
Yeni Şafak

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz'ın adı Ada gündeminden düşmüyor. Milli futbolcu için Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, ısrarını sürdürüyor. West Ham Unitedlı yöneticilerin ara transfer döneminde bu oyuncu için G.Saray'ın kapısını çalacağı öğrenildi. G.Saray yönetiminin ise Finansal Fair Play nedeniyle oyuncularına gelebilecek teklifleri değerlendirebileceği ifade ediliyor. Sarı-kırmızılı yönetim, sezon başında İngiliz kulübünün Burak Yılmaz için önce 5 milyon, sonra da 7 milyon Euro'luk tekliflerini reddetmişti. West Ham United'ın devre arasında teklifini 10 milyon Euro'ya çıkaracağı konuşuluyor. G.Saray'ın ise golcü oyuncu için 15 milyon Euro istediği ifade ediliyor.



SEMİH'E DE TEKLİF VAR


G.Saray'ın eski çalıştırıcısı Roberto Mancini de eski öğrencisi Semih Kaya konusunda ısrarını sürdürüyor. İnter'in sezon başında transferi gerçekleşmeyen milli stoper için devre arasında harekete geçecek. İtalyan kulübünün 5 milyon Euro teklifini geri çeviren Galatasaray, 10 milyon Euro istiyor. Milli oyuncunun kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.



G.Birliği mesaisi sürüyor


Galatasaray, yarın oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra gruplar halinde pas ve top kapma çalışması gerçekleştirildi. Bu bölümde kaleciler Cenk Gönen, Eray İşcan ve İsmail Çipe takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı. Belli bir bölgede yapılan hareketli pas çalışmasının ardından antrenmanın ana bölümünde yarı sahada üç takımın turnuva formatıyla katıldığı çift kale maç yapıldı. Antrenmana milli takımlardan dönen Selçuk İnan, Hakan Balta ve Jose Rodriguez de katıldı. Muslera, Sneijder ve Denayer antrenmanda yer almadı.



Telles kendinden emin


Galatasaray'ın Inter'e kiraladığı Alex Telles, uyum sürecini çabuk atlattığı söyledi. İtalyan futboluna tamamen adapte olduğunu belirten Telles, "Türkiye ile tek fark çok taktik olmasıdır. Melo ve diğer arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu" dedi. Inter'in kendisiyle ilgilendiğini öğrendikten sonra, "İki kere düşünmedim. Mancini ile birlikte çalışmanın çok iyi olacağını biliyordum. G.Saray'dan sonra burada da benimle çalışmak istemesi beni gururlandırdı” diye konuştu.



Elemelere G.Saray imzası


G.Saray forması giyen oyuncular, EURO 2016 elemelerinde attıkları kritik gollerle milli takımlarına hayat verdi. Elemelerde gol atan futbolcuların kulüplerine göre sıralandığı listede Galatasaray, 20 takım arasında 11. oldu. Galatasaraylı futbolcular eleme maçlarında ülkeleri için toplam 11 gole imza attı. Burak 4, Selçuk 3, Sneijder 2, Bilal Kısa ve Umut milli formaları altında 1'er gol kaydetti.



Sneijder ikinci kez baba oldu


G.Sray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder 2. kez baba oldu. 31 yaşındaki futbolcunun dün akşam saatlerinde bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Hollandalı yıldızın ilk evliliğinden de bir oğlu vardı.





#Galatasaray
#Burak Yılmaz
#West Ham United
il y a 9 ans