|

Bırakalım gidelim

Tobol maçının devre arasında futbolcularına seslenen Rijkaard, “Bu nasıl futbol. İnanın birçok an umutsuzluğa kapıldım. Tobol karşısında da zorlanacaksak bu işi bırakalım” diye uyardı.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 25/07/2009 Cumartesi
Güncelleme: 03:21 - 25/07/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Bırakalım gidelim
Bırakalım gidelim

G.Saray Teknik Direktörü Rijkaard, ilk yarının bitiş düdüğü çaldığı anda sinirli bir şekilde futbolcularından önce soyunma odasının yolunu tuttu. Hollandalı hocanın, burada oyuncularını bir hayli fırçaladığı bildirildi. Rijkaard'ın, önce Gökhan ve Servet'e, “Defanstan çıkarken bu kadar çok pas hatası yaparsanız, işimiz zor. Takım birçok pozisyonda sizin yüzünüzden atağa kalkamadı' diyerek bağırdığı öğrenildi.


TOBOL BİZİ ZORLARSA...

Daha sonra bütün futbolcularına seslenen Rijkaard'ın, “Bu nasıl bir futbol. İnanın birçok an umutsuzluğa kapıldım. 'Tamam bu kadarmış' dediğim anlar oldu. Karşımızda Tobol var, uyanın. Bir de UEFA'yı Kupası'nı istiyoruz. Biz böyle maçlarda sıkıntı yaşayacaksak, bırakalım gidelim' dediği bildirildi. Rijkaard'ın Yaser'e de, “Verilen şansı iyi değerlendir, kredin bitmek üzere' diye çıkıştığı bildirildi.


90+2'de nefes aldırdı

Maçın son dakikalarına 1-0 üstünlükle giren sarı-kırmızılılar, Servet Çetin'in kafa golüyle rahat bir nefes aldı ve turu kutlamaya başladı.


Belletti-Ferreira seferi

Teknik direktör Rijkaard'a iki transfer sözü veren G.Saray yönetimi, Hollandalı hocanın isteği doğrultusunda Chelsea'de forma giyen Paulo Ferreira ve Juliano Belletti için İngiliz kulübüyle görüşmelere başlayacak.

Rijkaard'ın eski öğrencisi Belletti'yi aradığı Ferreira ile birlikte kendisini istediğini ilettiği belirtildi. Belletti'nin Ferreira ile görüştükten sonra “Geliriz” yanıtını verdiği kaydedildi. Haldun Üstünel, iki futbolcuyi resmen isteyecek.



15 yıl önce