Bruma'nın değeri katlanıyor!

Radyo Spor
00:00, 03/09/2014, ÇarşambaG: Güncelleme: 17:55, 03/09/2014, Çarşamba
Yeni Şafak
Bruma'nın değeri katlanıyor!
Bruma'nın değeri katlanıyor!

Bruma'nın değeri her geçen gün artıyor. Portekizli futbolcunun menajeri Marco Kırdemir, sarı kırmızılı yönetim tarafından geçen sezon Sporting Lizbon'dan 13 milyon Euro'ya transfer edilen genç oyuncunun şu anki değerinin 18 milyon Euro olduğunu söyledi.

Radyospor'un konuğu olan Kırdemir, "Geçen sezon Tokatspor'la yapılan kupa maçında sakatlandı, sezonu kapattı. Avrupa'nın en büyük kulüpleri onu izliyordu; bizim için negatif oldu; ancak buna rağmen fiyatı arttı. Çok iyi bir rehabilitasyon dönemi geçirdi. Şu anda fiziksel olarak kendini çok geliştirdi. Daha güçlü bir biçimde lige döndü. Kendisiyle yaptığımız görüşmede, 'Daha hırslıyım. Hocamın gözüne girmek istiyorum. Ayrıca ayrıca fizik ve ağırlık çalışması yapıyorum. Takımda rekabet üst seviyede, bu nedenle çok çalışıyorum. Sürekli 11'de olmak için elimden geleni yapacağım' diyor. Büyük takımlar hâlâ onu izliyor" dedi.

MONACO VE EVERTON ÇOK İSTEDİ

Geçen sezon sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalmasına rağmen, değerini arttırdığını ve Avrupa'nın önde gelen takımlarının Bruma'yı gündemlerinde tutmaya devam ettiğini belirten FIFA menajeri Kırdemir, "Ocak'ta Sunderlan kiralamak istedi. Satış opsiyonunu da almak istiyorlardı. Ancak bir hafta sonra sakatlandı. Bu yaz, Monaco çok istedi. Yakından izlediklerini istediklerini söylediler. Everton çok istiyordu. Kiralık olarak almak istediler; ancak başkan Ünal Aysal kiralık olarak gelen tekliflerle ilgilenmediklerini söyledi. Ancak tüm haklarıyla futbolcuyu transfer etmek isteyen takımlarla görüşebileceklerini bildirdi. Bu sezon da teklifler gelebilir" ifadelerini kullandı.

PREMIER LİG'E ÇOK UYGUN. ŞU ANDAKİ MİNUMUM DEĞERİ 18 MİLYON EURO

Bruma'nın şu anki satış bedelinin 18 milyon Euro olduğunu belirten Marcok Kırdemir, "İyi bir performans gösterirse bu rakam daha da yukarı çıkar. Ama 18 milyon Euro'dan aşağıya olmaz. Zaten Ocak ayında teklif veren kulüpler satın alma opsiyonu olarak 18 milyon Euro vermeye razı olmuşlardı. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde iyi performans gösterirse İngiltere'den çok sayıda teklif gelebileceğini düşünüyorum. Sitili Premier Lig'e uygun. Orada oynayabilecek bir kapasiteye sahip. Bu sezon pek çok teklif gelebilir. Bence ileriki yıllarda İngiltere Premier Ligi'nde oynayacağına inanıyorum. Bu 1 sezon sonra da olabilir daha sonra da" dedi.


Başlıklar :
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026