|

Bu maç Kocaeli'nin kaderini belirleyecek

2.Lig Kırmızı Grup'ta İnegöl ve Pazarspor maçı galibiyetleriyle play-off yolunda büyük avantaj sağlayan Kocaeli Birlikspor, hafta içinde oynayacağı Diyarbakır Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Yeni Şafak
12:33 - 14/03/2015 السبت
Güncelleme: 15:39 - 14/03/2015 السبت
IHA

Kar nedeniyle ertelenen Diyarbakır Belediyespor karşılaşmasını, 18 Mart Çarşamba günü Alparslan Türkeş Stadı’nda saat 13.30’da oynayacak olan Yeşil-Siyahlılar, karşılaşmanın hazırlıklarına, Pazarspor galibiyetinin hemen ardından ara vermeden devam etti


İdmana sakatlığı devam kaleci Fırat katılmazken, Pazarspor maçında ayağına darbe alan Erhan Şentürk ağrıları artınca idmanı yarım bırakmak zorunda kaldı.


'Kaderimizi belirleyecek bir maç'

Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin antrenman sonrası yaptığı açıklamada, "Ligin sonuna yaklaştıkça maçlarımız daha da zorlaşıyor. Play-Off mücadelesi veren takımlarla mücadele ediyoruz. Pazarspor da bizim gibi Play Off mücadelesi veren bir takımdı. Kazananın altı puan kazanmış olacağı bir maçtı. İnegöslpor maçı sonrası bu maçımızı da kazanarak hedeflediğimiz yolda ilerlemek istiyorduk. Bu maça da mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandık ve çıktık. Rakibimiz gol bulma adına baskılı oynadı. İyi mücadele ettik, bir farkla son dakikalara kritik girdik.Takımımızın daha iyi iş çıkarması lazım, bu kadarı bizim için yeterli gözükmüyor. Bu nedenle biraz daha fazla çalışmamız gerekiyor. Kazandığımız için mutluyuz. Pazarspor galibiyetini hemen unutmamız gerekiyor. Çünkü bir kaç gün içinde hafta içerisinde ertelenen Diyarbakır Belediyespor maçını oynayacağız. Pazarspor maçından da önemli bir karşılaşma bizim için. Play-Off yolunda kaderimizi belirleyecek bir maç” ifadelerini kullandı.


'Sözün bittiği yere geliyoruz'

Kocaeli Birlikspor’un tecrübeli futbolcusu Cafercan Aksu ise, "Takım olarak arkadaşlarımız ortamımız çok güzel. Kocaeli Birlikspor kulübü hedefleri olan bir kulüp. Bizler de bu hedefleri yerine getirmek için geldik. Her ne kadar ilk yarıda istediğimiz sonuçları alamamış olsak da. İkinci yarıda biraz daha toparladığımızı düşünüyorum. Kadromuza baktığınızda kariyeri üst seviyede olan bir çok arkadaşım bulunuyor. Tecrübeli futbolculardan oluşan bir ekibimiz var. Pazarspor karşısında beklenen futbolu saha koyamamış olsak da kazanmasını bildiğimiz için mutluyuz. Önümüzde çok önemli bir Diyarbakır maçı var. Bu maçı da kendi evimiz de oynayacağız. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Artık sözün bittiği yere geliyoruz. Bütün emeklerimizi alacağımız maçlara çıkamaya başladık. Pazarspor maçında olduğu gibi hocamızın verdiği talimatlar ve disiplinle maçlarımızı kazanarak gülen taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

#2.Lig Kırmızı Grup
#Kocaeli Birlikspor
#Play-Off
#Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin
#Kocaeli Birlikspor’un tecrübeli futbolcusu Cafercan Aksu
٪d سنوات قبل