|

Bursa'da latin rüzgarı

Bursaspor, 3. hazırlık maçında galibiyetle tanıştı. CSKA ve Lokomotiv Moskova'ya mağlup olan Timsah, Çek Sigma Olomouc'u Latin Amerikalı iki yıldızı Pinto (2) ve Batalla'nın golleriyle devirdi

00:00 - 15/07/2012 Sunday
Güncelleme: 23:22 - 14/07/2012 Saturday
Yeni Şafak
Bursa'da latin rüzgarı
Bursa'da latin rüzgarı

Sezona hazırlık çalışmalarının ikinci etabını Avusturya'da sürdüren Bursaspor, 3. hazırlık maçında Sigma Olomouc'u 3-1 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. İlk iki maçta CSKA ve Lokomotiv Moskova'ya yenilen Timsah, Çek rakibi karşısında maça daha istekli başladı. 26. dakikada Pinto perdeyi açtı: 1-0. 33. dakikada Dolezal, maça denge getirdi. 1-1. 4 dakika sonra Batalla aşırtma vuruşla skoru 2-1 yaptı. 47. dakikada İsmail'in al da at pasında Pinto, skoru ilan etti: 3-1.

HER GÜN İYİYE GİDİYORUZ

Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, ilk iki hazırlık maçında 60'şar dakikalık oyunların iyi ama sonuçların kötü olduğunu belirterek, “Geçen yıl bıraktığımız yerden daha iyi olmak zorundayız. Takımımız bıraktığımız yerden daha üst seviyede olmalı. Bizde bu yolda ilerliyoruz” dedi.


Mervan da elden kaçıyor!

Bursaspor'un bir süredir görüştüğü Türk asıllı İsveç futbolcu Mervan Çelik'in Pescara'nın da gündeminde olduğu bildirildi. İtalyan basını, Mervan için Pescara yönetiminin görüşmelere başladığı, yetenekli futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalanacağı ileri sürüldü. Bursaspor yönetimi ise Mervan konusunda herhangi bir aksiliğin olmadığını bildirdi.



12 years ago