|

Bursaspor'dan çok sert Yanal açıklaması

Yeşil-Beyazlı kulüp, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yerine arayışlara girildiği, hatta Ersun Yanal ile görüşme yapıldığı şeklinde medyaya yansıyan iddiaları sert bir dilli yalanladı.

Yeni Şafak
17:12 - 13/11/2015 Cuma
Güncelleme: 15:15 - 13/11/2015 Cuma
AA

Yeşil-beyazlı kulüpten yönetim kurulu imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, basına yansıyan eleştirilerin anlayışla karşılandığı ancak yalan haberlere kesinlikle müsamaha gösterilemeyeceği belirtilerek, "Bursaspor Kulübü'nün teknik direktör aradığını yazmak, hatta Ersun Yanal ile görüşme yapıldığı ve parasal konularda anlaşılamadığı belirtilerek, hayal ürünü bir senaryoyu haber diye sunmak, ancak bir hasta kafanın, bir vicdansızın yapacağı iştir" değerlendirmesinde bulunuldu.



Açıklamada, "Takımımızın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'dır ve kendisini göreve getirdikten sonra Bursaspor yönetiminde yer alan hiç kimse, şu ana kadar bir an bile ondan vazgeçmeyi düşünmemiştir" ifadeleri kullanılırken, şu görüşlere yer verildi:



"Bu yaklaşıma sadece bizler değil, bu mesleği hakkıyla ve dürüstçe yapanların da itiraz etmesi gerekmektedir. Tarafsızlığın ve objektifliğin tarihe karışmış olması önemli bir kayıptır ama yalan haberle mücadele edilmezse ortaya çıkacak tablo, çok daha vahim olacaktır. Bursaspor'un yönetimini, teknik direktörünü ve camiasını huzursuz etmek, bizi birbirimizden uzaklaştırmak ve her geçen gün gelişim içinde olan takımımızı durdurmak hedefli bu haberler, beklenenin aksine bizi birbirimize daha da yakınlaştıracak ve sıkılaştıracaktır. Bunu herkes böyle bilsin. Yapılan yalan haberin kaynağını ve hiçbir doğrulama ihtiyacı hissetmeden bunu sosyal medyada ağızlarından salya akarak paylaşanları lanetliyoruz."



#bursaspor
#ersun yanal
#yalanlama
8 yıl önce