|

Çamlı koltuğunu devretti

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Başkan Ahmet Hamdi Çamlı'nın 1 Kasım'da yapılan seçimlerde Ak Parti İstanbul Milletvekili olması dolayısıyla boşalan başkanlık koltuğunu kulüp tüzüğü gereği Bahattin Ulusan doldurdu. Devir teslim töreni Cebeci'de yapıldı.

Yeni Şafak
15:17 - 18/11/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:20 - 18/11/2015 Çarşamba
IHA

Cebeci Spor Kompleksi'nde bulunan kulüp merkezinde yapılan devir teslim töreninde Ak Parti'den İstanbul Milletvekili seçilen Ahmet Hamdi Çamlı, başkanlık koltuğunu başkan vekili Bahattin Ulusan'a devretti. Kulüp tüzüğü gereği bayrağı devralan yeni Başkan Bahattin Ulusan 2018 yılında yapılacak Olağan Genel Kurul'a kadar bu görevi yürütecek.



Başkanlık görevinden ayrılan İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı yaptığı konuşmada, “1.5 yıldır yürüttüğüm başkanlık görevinden bugün itibariyle ayrılıyorum. Bu zamana kadar geçen sürede 11 olan branş sayımızı 22'ye yükselttik ve 40 bine yakın lisanslı sporcuyla 2016 Rio Olimpiyatları ana hedefiyle çalışmalarımızı sürdürdük. Artık bayrağı yeni başkanımız Bahattin Ulusan'a devrediyorum. Allah utandırmasın. Hakkınız helal edin" dedi.



'Sporcu fabrikası olduk'

Yeni Başkan Bahattin Ulusan ise, “1990 yılında kurulan ve aktif 3 branşı bulunan kulübümüz 1994 yılında bugünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkan seçilmesiyle adeta sporcu fabrikası haline geldi. Bugün baktığımız bünyesinde barındırdığı branş ve sporcu sayısı bakımından Dünya'nın en büyük spor kulübü konumunda. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak devraldığımız bayrağı daha ileri taşımak için çalışmalarımız sürecek" diye konuştu.



Konuşmaların ardından devir teslim törenine geçildi ve eski başkan Ahmet Hamdi Çamlı ile yeni başkan Bahattin Ulusan birbirlerine çiçek ve plaket takdim etti.



Törende ayrıca Endonezya'da yapılan Dünya Karate Şampiyonası'nda altın madalya kazanan sporcular Uğur Aktaş, Burak Uygur, Ali Sofuğlu, gümüş madalya kazanan Eda Eltemur ve bronz madalya kazanan Samed Gök'ü tebrik eden Ahmet Hamdi Çamlı, basketbol takımıyla da bir araya gelip onlara tatlı ikram ederek kulüpten ayrıldı.

#İstanbul Büyükşehir Belediyespor
#Ahmet Hamdi Çamlı
#Bahattin Ulusan
8 yıl önce