|

Carlos sezonu kapattı

İzinli olarak bir haftalığına Brezilya'ya giden Roberto Carlos'un tedavi amaçlı bu ülkede bulunduğu ortaya çıktı. Yapılan tetkiklerde Brezilyalı yıldızın 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 17/04/2008 Perşembe
Güncelleme: 01:26 - 17/04/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Carlos sezonu kapattı
Carlos sezonu kapattı

Geçtiğimiz pazartesi günü F.Bahçe yönetimi ve teknik direktör Zico'dan izin alarak Brezilya'ya giden Roberto Carlos'un ülkesinde tedavi amaçlı bulunduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertli takım ligde şampiyonluk yarışında kritik bir döneme girerken önümüzdeki hafta oynanacak G.Saray derbisinde oynatılması planlanan Brezilyalı yıldızın durumuyla ilgili kötü haber ülkesinden geldi. Şampiyonlar Ligi'nde 20 Şubat'ta Sevilla ile yapılan maçta sakatlanan Roberto Carlos'un ülkesinde yapılan doktor kontrollerinde sezonu kapattığı açıklandı. Brezilya'da eski takımı olan Palmerias Kulübü doktorlarına görünen Roberto Carlos'un sahalardan 3 ay uzak kalacağı duyuruldu. Palmerias'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Brezilyalı yıldızın sağlık durumuyla ilgili bilgi verilirken, Carlos'un sol bacağındaki sakatlığın görünenden daha ciddi olduğu duyuruldu.


DAHA KISA SÜREBİLİR

Roberto Carlos'un Palmerias Teknik Direktörü Wanderley Luxemburgo ve menajer Toninho Cecilio tarafından Brezilya'ya çağrıldığı belirtildi. Haberde Roberto Carlos'un 3 ay sahalardan uzak kalacağı da ifade edilirken Palmerias'ın fizyoterapisti Nilton Petroni ünlü yıldızın çok güçlü olması nedeniyle tedavi süresinin kısalabileceğini savundu. Carlos, “Bu sakatlık benim için yeni bir sürecin başlamasına neden oldu. Palmerias yönetimine güvendiğim için buraya gelmeyi tercih ettim” açıklamasını yaptı. Roberto Carlos, daha önce L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, Sevilla maçının hemen ardından kendisine verilen ilaçların yanlış olduğunun anlaşıldığını ve bu nedenle de sakalığının beklenenden uzun sürdüğünü söylemişti.



16 yıl önce