|

Christian Atsu'nun menajeri: 2 çift ayakkabısını bulduk

Hatayspor'un 31 yaşındaki Ganalı futbolcusu Christian Atsu ile ilgili bekleyiş sürerken oyuncunun menajeri Nana Sechere, çalışmalarla ilgili son durumu aktardı.

18:33 - 14/02/2023 Salı
Diğer
Christian Atsu
Christian Atsu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da yıkılan ve felaketin sembollerinden biri haline gelen Rönesans Rezidans'ın enkazında çalışmalar devam ederken Hatayspor'un 31 yaşındaki Ganalı futbolcusu Christian Atsu'dan halen haber alınamadı.

Enkaz alanında yürütülen çalışmaları, Atsu'nun Gana'dan gelen yakınları ile birlikte menajeri de yakından takip ediyor.

Sechere, Atsu'nun odasının nerede olduğunu tespit ettiklerini açıklarken, kendisine ait iki çift ayakkabı bulduklarını ifade etti.

"2 çift ayakkabısını bulduk"

Nana Sechere yaptığı açıklamada; “Deprem olalı şu ana kadar 9 gün oldu, henüz Christian’ı bulamadık. Şu anda Hatay’da deprem bölgesinde Christian’ın ailesiyle birlikteyim. Manzara gerçekten inanılmaz, etkilenen insanlardan dolayı kalbimiz kırık. Yüreğimiz onlarla birlikte. Burada bulunduğumuz süre boyunca Christian Atsu’nun odasının nerede olduğunu tespit edebildik. Kendisine ait 2 çift ayakkabısını bulduk." dedi.

Menajer sözlerinin devamında; "Dün bize şu bilgi geldi. Enkaz altında termal kameradan gelen bilgiye göre hala 5 kişi hayatta. Ama bana söylenen bilgiye göre tam olarak doğru bir onay alabilmemiz için kişinin ya görüntüsü olmalı ya kokusu alınmalı ya da bir ses gelmeli. Bundan dolayı da tam olarak Christian’ın nerede olduğunu tespit etmiş değiliz." açıklamasında bulundu.

Çalışmalar için kurtarma ekiplerine teşekkür eden Sechere şu sözleri sarfetti.

"Gerçekten çok zor bir durum. Hem Türk hem de yabancı olan bütün kurtarma ekiplerine müteşekkiriz. Bölgedeki siviller ve gönüllülerde hayatta kalanları bulmak için büyük çaba sarf ediyor ama yine de daha fazla kaynağa ihtiyacımız var. Özellikle sahada çalışabilmemiz için bir tercüman gerekiyor."

Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'tan da henüz haber alınamadı.



#Christian Atsu
#Hatayspor
#deprem
1 yıl önce