|

Cim Bom'da Sanchez sesleri

Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin'in 22 yaşında ve 1.68 boyundaki Sanchez için 7 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu belirtildi.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 27/12/2010 Pazartesi
Güncelleme: 00:46 - 27/12/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Cim Bom'da Sanchez sesleri
Cim Bom'da Sanchez sesleri

Transfer çalışmalarını sürdüren G.Saray'da sürpriz bir isim ortaya atıldı. Sportif Direktör Adnan Sezgin'in Udinese'de forma giyen Şilili orta saha oyuncusu Alexis Sanchez için 7 milyon euroluk bir teklif gönderdiği bildirildi. 22 yaşında 1.68 boyundaki Sanchez orta alanın her bölgesinde ve de forvet oynayabiliyor. Şilili yıldızın menajeri Fernando Felicevich ile bir görüşme yapan Sezgin'in, 2014 yılında sözleşmesi bitecek olan Sanchez'i kadrolarında görmeyi çok istediğini ilettiği bildirildi. Bu sezon Serie A'da 17 resmi müsabaka da forma giyen Sanchez, 2 gol attı 4 de asist yaptı.


Adrian Mutu geliyor iddiası

Agentia.org ajansının dün öğle saatlerinde geçtiği habere göre Adrian Mutu, G.Saray'a çok yakın... Haberde, Fiorentina'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mutu'nun Becali aracılığıyla G.Saray'a gideceğinin altı çizilirken; Rumen oyuncunun sarı-kırmızılılardan yıllık 2 milyon euro kazanacağı belirtildi. 2012 Haziran'ına kadar Fiorentina ile sözleşmesi bulunan Mutu'nun bonservis bedeli 5 milyon euro olarak belirlendi. Mutu, Fiorentina'dan yıllık 3.1 milyon euro alıyor. Daily Mail gazetesi de, bu sezon Premier Leageu çıkmasına kesin gözüyle bakılan QPR'nin, Mutu'nun peşinde olduğunu ileri sürdü.


Gurbetçi Barış'a 2 yıllık yeni teklif

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan gurbetçi futbolcu Barış Özbek için Sportif Direktör Adnan Sezgin'in 2 yıllık yeni sözleşme önerdiği bildirildi. Teknik direktör Gheorghe Hagi'nin de takımda kalmasını istediği gurbetçi futbolcunun yakın çevresine, “Galatasaray'da 2 yıl daha oynamayı çok istiyorum. Eğer rakam tatmin edici olursa yeni sözleşmeye imza atarım Burada olmaktan ve oynamaktan çok mutluyum' dediği bildirildi.


Mehmet ve Serdar beklemeye geçti

G.Saray'da beklentilere cevap veremeyen Mehmet Battal ve Serdar Özkan, Hagi'den alacakları cevaba göre hareket edecekler. Tatilde olduğunu ve kendisini bir teklif gelmediğini söyleyen Mehmet'e eski kulübü Bucaspor'un, Serdar'a ise Bursaspor'un talip olduğu iddia ediliyor.




13 yıl önce