|

Constant krizine geçici formül

Trabzonspor teknik direktör Ersun Yanal'ın adeta defterden sildiği Kevin Constant için sezon sonuna kadar geçici bir formül bulundu, Gineli oyuncunun antrenmana çıkmasına izin verileceği, ancak sezon sonunda kesinlikle satılacağı bildirildi.

Yeni Şafak
13:55 - 15/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:59 - 15/04/2015 Çarşamba
DHA

Bordo mavili takımda disiplinsiz davranışları nedeniyle 26 Şubattaki Napoli maçı sonrasında antrenmanlara ve maç kadrosuna alınmayan Kevin Constantın 2 Nisanda affedildiği açıklandı. Başkan İbrahım Hacıosmanoğlunun ısrarları sonucu affedilen Constant, 7 Nisanda başlayan Galatasaray maçı hazırlıkları için idmana geldi ancak antrenman programını beğenmedi ve tesislerden ayrıldı. Bu şok gelişme üzerine Constantın avukatı ve menajeri Trabzona çağırıldı, Gineli oyuncunun antrenmanlara çıkmadığına dair noter tespiti yaptırıldı.



Antremanlara çıkacak


Avukatı ve menajeriyle yapılan görüşmeler sonucunda Constant, yeniden antrenmanlara çıkmayı kabul etti. Ancak bu oyuncuya çok tepkili olduğu bilinen Ersun Yanal, Constantı daha önce de açıkladığı gibi antrenmanlara alacağını ancak takımla birlikte çalıştırmayacağını tekrarladı.



Yönetimle oyuncunun temsilcileri arasında yapılan görüşmeler sonucunda Ersun Yanalın tüm şartlarını kabul eden Constant, dün akşam saat 19.30da yapılan basına kapalı antrenmana çıktı. Takım ısınma hareketleri ve taktik çalışma yaparken, düz koşu ve kondisyon antrenmanı gerçekleştiren Constant, son bölümdeki açma-germe hareketlerini ise diğer futbolcularla birlikte gerçekleştirdi.



Konunun kapanmasını istedi


Constantın geri adım atmasında yönetimin avukatı ve menajeriyle yaptığı görüşmenin büyük etkisi olduğu belirtildi. Karşılaşacakları yasal zorunlulukları Gineli oyuncunun önüne koyan Trabzonspor, böylece olayın fazla uzamadan kapanmasını sağladı. Bu arada Ersun Yanalın da Constantın sezon sonunda mutlaka gönderilmesi yönündeki raporunu yönetime verdiği öğrenildi

#costant
#kadro dışı
#trabzonspor
#ersun yanal
#kriz
#formül
9 yıl önce