|

Craig Tahomson'ın cezasını kestiler

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e 6-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği maçta verdiği skandal penaltı ve kırmızı kart kararıyla gündeme oturan İskoç hakem Craig Thomson UEFA'da ve ülkesinde gözden düştü.

Yeni Şafak
11:00 - 21/02/2017 Tuesday
Güncelleme: 11:27 - 21/02/2017 Tuesday
Yeni Şafak
İskoç hakem 29. dakikada verdiği Beck'e gösterdiği kırmızı kart ve penaltı kararıyla mücadeleye damga vurmuştu.
İskoç hakem 29. dakikada verdiği Beck'e gösterdiği kırmızı kart ve penaltı kararıyla mücadeleye damga vurmuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Dinamo Kiev-Beşiktaş maçının skandal hakemi Craig Thomson UEFA tarafından kızağa çekildi. Verdiği kararlarla siyah-beyazlıların Devler Ligi'inden elenmesine neden olan İskoç hakeme Kiev-Beşiktaş maçının ardından Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde görev verilmedi.



İskoçya'da da gözden düştü

UEFA tarafından kesik yiyen Craig Thomson ülkesinde de gözden düştü. Öyle ki geçen sezon İskoçya Premier Ligi'nde 22 maçta görev yapan 45 yaşındaki hakem, bu sezon 25. haftası geride kalan ligde sadece 6 maçta görev alabildi.



Ülkesi dahil Avrupa basınından büyük eleştiri almıştı

Craig Thomson, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile deplasmanda yaptığı ve 6-0 yenilerek Devler Ligi'ne veda ettiği karşılaşmada, 29. dakikada Beck'in rakibiyle yaşadığı bir pozisyonda verdiği skandal penaltı ve kırmızı kart kararıyla gündeme oturmuştu. İskoç hakem, sadece siyah-beyazlılar tarafından değil Ukrayna ve İskoçya basını da dahil olmak üzere Avrupa basınından da büyük eleştiri almıştı.



Video: Dinamo Kiev 6-0 Beşiktaş (Geniş Özet)














#Craig Thomson
#Beşiktaş
#Dinamo Kiev
7 years ago