|

David Beckham MLS'te büyük şok yaşadı

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ın takımı Inter Miami, ABD Futbol Ligi'nde (MLS) haftalar geçmesine rağmen henüz puanla tanışamadı. 45 yaşındaki eski oyuncuya taraftarlardan tepkiler gelirken, Beckham sosyal medya hesabı üzerinden sessizliğini bozdu.

Haber Merkezi
15:02 - 22/07/2020 Çarşamba
Güncelleme: 15:22 - 22/07/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
David Beckham futbolculuk kariyerinde 717 maçta 157 gol ve 202 asistle oynamıştı.
David Beckham futbolculuk kariyerinde 717 maçta 157 gol ve 202 asistle oynamıştı.

MLS'te kurduğu takımla adından sıkça söz ettiren dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham, istediği sonuçları alamadı. Son olarak sahasında NYCFC’ye 1-0 yenilen Inter Miami’nin bu kötü başlangıcı sonrası David Beckham, taraftarlardan sabır istedi.

Ligde oynadığı 5 karşılaşma sonunda puan alamayan ve kalesinde 8 gol gören Miami'de işler istenildiği gibi gitmiyor. Alınan kötü sonuçların ardından taraftarlarda hem kulübe hem de David Beckham'a tepki göstermeye başladı. Gelen tepkiler üzerine açıklamalarda bulunan 45 yaşındaki eski oyuncu taraftarların biraz daha sabretmesi gerektiğini söyledi.


  • Manchester ve Real bir günde kurulmadı
  • Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yapan Beckham, "Bu uzun bir yol… Bazen mola vermeniz gerekebilir. Manchester United, Real Madrid, La Liga ve Premier Lig bir günde inşa edilmedi. Takımlar, futbolcular ve kulüpler büyümek için zamana ihtiyaç duyarlar. Bunu başardıklarında da yaşanan zorlu zamanlar hatırlanmaz. Takımımla, kulübümle ve muhteşem taraftarlarımızla gurur duyuyorum. Sabır erdemdir" ifadelerini kullandı.


#David Beckham
#Inter Miami
#MLS
4 yıl önce