|

Efsaneden Harun'a övgü

Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor’un kaleci antrenörü ve Bursaspor’un efsane kalecileri arasında yer alan Ivko Gançev, Olay Tv’de katıldığı programda Bursaspor’un başarılı file bekçisi Harun Tekin'i övdü.

Yeni Şafak
12:14 - 17/03/2015 Salı
Güncelleme: 13:10 - 17/03/2015 Salı
IHA

Ivko Gançev, milli kaleci Harun Tekin’in Süper Lig’in en iyi kalecilerinden biri olduğunu söyledi.


Tecrübeli eldivenin çok iyi bir çıkış yakaladığını belirten Gençev, Harun’un Şenol Güneş’in güvenini boşa çıkarmadığı ve Şenol hocanın sezon başında onun arkasında durmasının çok önemli olduğunu söyledi. Harun’un bazen basit hatalar yaptığını belirten efsane kaleci, milli eldivenin Süper Lig’in en iyi kalecileri arasında yer aldığını dile getirdi.


'Volkan ve Tolga'nın son dönemleri'

Harun Tekin’in sergilediği performansla Milli Takım’a kadar yükseldiğini vurgulayan Gançev, “Harun’un en büyük avantajı yaşı. 26 yaşında ve uzun yıllar gerek Türk futboluna gerekse Bursaspor’a hizmet edebilir. Volkan Demirel ve Tolga Zengin gibi isimler artık son dönemlerini yaşıyor. Harun’un önümüzdeki sezonlarda çok daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum çünkü gelişime oldukça açık. Özellikle karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda başarılı. Takımına puan kazandıran kaleci iyi kalecidir ve Harun da bunu bu sezon birçok maçta yaptı" dedi.


'Bursaspor'un futbolu keyif veriyor'

Bursaspor’un seyir zevki yüksek futbol oynadığını dile getiren Gançev, "Rakipler bunu çözdüğü için son dönemlerde bir takım sıkıntılar yaşanıyor. Ancak bunlar da oldukça normal.


Bursaspor’un kadrosunda çok kaliteli isimler var. Fernandao, Josue, Volkan, Belluschi her an skoru değiştirebilecek futbolcular. Rakipler için tam bir belalar. Bursaspor’un bizim kalbimizdeki yeri her zaman farklı. Başarılı olduğu vakit seviniyoruz.


Şampiyon olduğu vakit ise kendimizden geçmiştik" ifadelerini kullandı.

#Ivko Gançev
#Harun Tekin
#Olay Tv
#Volkan Demirel
#Tolga Zengin
9 yıl önce