|

El Clasico saat kaçta hangi kanalda?

Dünyanın en büyük maçı olarak gösterilen Real Madrid - Barcelona maçı bu akşam oynanacak.

Yeni Şafak
17:32 - 21/11/2015 Cumartesi
Güncelleme: 15:35 - 21/11/2015 Cumartesi
Diğer
'Messi' kararını henüz vermedi

Barcelona forması ile Real Madrid'e karşı attığı 21 gol ile El Clasico tarihinin en golcü ismi olan Lionel Messi, yaklaşık iki aydır süren sakatlığından dolayı takımından ayrı kalmasının ardından, bu hafta ilk kez takımla birlikte idmanlara çıkmaya başlamıştı. İspanyol basınında Messi ile ilgili her gün yeni bir haber çıkarken, en son çıkan iddiaya göre Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique'nin Arjantinli yıldız hakkındaki kararını Cuma günü verecek. Her ne kadar tam hazır olmasa da Messi'nin bu önemli derbide oynamak istediğini hocasına söylediği belirtilirken, Luis Enrique'nin Messi hakkındaki kararı henüz vermediği İspanyol basınında yer aldı.



Real Madrid'de Keylor Nava oynayacak

Real Madrid'de ise sakatlığı bulunan Kosta Rikalı kaleci Keylor Navas'ın El Clasico'da forma giyeceği belirtildi. Sakatlığından dolayı Madrid ekibinin son iki lig maçında forma giyemeyen 28 yaşındaki file bekçisinin Barcelona karşılaşması için hazır olduğu ve Real Madrid Teknik Direktörü Benitez'in El Clasico'ya kalede Navas ile başlayacağı İspanyol basınında yer aldı.



REAL MADRİD - BARCELONA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?


İspanya La Liga'nın 12. haftasında Santiago Bernabeu'da oynanacak olan El Clasico mücadelesi 21 Kasım 2015 Cumartesi günü oynanacak. Saat 19.15'te başlayacak mücadele Lig TV 3'ten naklen yayınlanacak.


#barcelona
#real madrid
#el clasico
#hangi kanal
#saat kaç
8 yıl önce