'Emre Mor'a pas vermiyorlar' iddiası

Yeni Şafak
10:11, 19/06/2016, PazarG: Güncelleme: 13:17, 19/06/2016, Pazar
Diğer
'Emre Mor'a pas vermiyorlar' iddiası

Milli Takım'ın kamp çalışmalarında Emre Mor'un pas alamadığı için isyan ederek tekmeliklerini yere attığı, olası bir gerginliğin çıkmaması için Nihat Kahveci'nin büyük çaba sarf ettiği bildirildi.

2016 Avrupa Şampiyonası'nda iki maçta da hayal kırıklığı yaşatan Milli Takım'da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bu yaşanan gelişmelerden bir tanesi de genç yıldız Emre Mor'un takım arkadaşları tarafından dışlandığı yönünde.



Milliyet'te yer alan habere göre; Marsilya'daki kamp çalışmalarında pas alamamaktan yakınan Emre, isyanını anlatmak için sinirli bir şekilde Fatih Terim'e yöneldi. Antrenör Nihat Kahveci, genç oyuncuyu güçlükle ikna etti. Tecrübeli isimlerin, Emre Mor ile aralarına kalın bir duvar çektikleri öğrenildi.




http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/06/19/12/22/resized_bcdb1-123beb612_hd1.jpg

İşte o haber...



"Tarih 14 Haziran 2016... Yer, Saint-Cyr-sur-Mer Kasabası... Milli Takım'ın antrenmanlarını gerçekleştirdiği Saulnier Stadı... 19.30 başlayan taktik ağırlıklı çift kale maçı...



O günkü çift kalede Emre ne zaman ofansa hareketlense, top alamadığını gözlemledik. Antrenmanın bitiş düdüğüyle birlikte Emre Mor, önce tekmeliklerini yere attı, ardından teknik direktör Fatih Terim'e yönelmek istedi. Araya Nihat Hoca girdi, güçlükle genç oyuncuyu durdurdu. İkinci hamleyi yaptı, yine araya Kahveci girdi, oldukça sinirli olan futbolcuyu ikna etmeyi başardı, takımla birlikte otelin yolunu tuttu.



Bu kızgınlığın, bu isyanın temelinde pas alamaması yatıyordu. Emre Mor, bu pas olayını teknik direktör Fatih Terim'e şikayet edecekti, Nihat Hoca bir tatsızlık olmasın diye genç futbolcuyu güçlükle yatıştırdı. Emre'nin, "Hocam pas vermiyorlar" diyerek şikayet edeceğini bilen Nihat Kahveci, bir tatsızlık olmaması için araya girdiği öğrenildi.



http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/06/19/12/08/resized_390ff-285158ad1250867_620x410.jpg


Alkış göstermelik mi?

Bu arada Borussia Dortmund'a imza attıktan sonra biraz rötarlı çalışmaya çıkan Emre Mor'un tüm takım tarafından alkışlanmasında bile değişik iddialar yer alıyor. Yani o fotoğrafın göstermelik olduğu bile ileri sürülüyor. Hatta Emre Mor'un kamp merkezinde sadece Nuri Şahin'e yakın durduğu ve tek onunla diyaloğa girdiği de sızan haberler arasında..."






Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026