|

En büyük cezayı aldı!

Fransa Milli Takımı'nın yıldızı Karim Benzema'nın hakkındaki şantaj iddiaları sona erene kadar kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Yeni Şafak
17:32 - 10/12/2015 Perşembe
Güncelleme: 17:51 - 10/12/2015 Perşembe
Diğer

Fransa Futbol Federasyonu, adı şantaj skandalına karışan Benzema'ya adını temizleyinceye kadar milli takımın kapılarını kapattı.



Fanatik'te yer alan habere göre; Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet, adı şantaj iddialarına karışan Karim Benzema'nın milli takıma çağrılmayacağını açıkladı.



Şantaj iddiaları...

Hatırlanacağı gibi konuyla ilgili soruşturma, Valbuena'nın "mal varlığını gasp etme girişimi" kapsamında yürütülüyor. Valbuena'ya özel hayatına ilişkin gizli çekilmiş bir videonun gönderilerek şantaj yapıldığı ve kendisinden 150 bin euro istendiği öne sürülüyor.



Olayla ilgili Fransız futbolcu Djibril Cisse de başkent Paris'te 13 Ekim'de gözaltına alınmış ve aynı gün serbest bırakılmıştı. Cisse, olayın ardından bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, futbolu bıraktığını duyurmuştu. Benzama'ya ise Valbuena dahil soruşturmada adı geçenlerle görüşme yasağı getirilmişti.



Bu gelişmelerin ardından Karim Benzema, Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps'ın geçen ayki hazırlık maçları için belirlediği aday kadroda kendine yer bulamamıştı.


#karim benzema
#şantaş iddiası
#real madrid
#fransa milli takımı
8 yıl önce