Erdoğan: Rüştü'nün cezası kaldırılmalı

00:00, 23/10/2007, SalıG: Güncelleme: 01:11, 23/10/2007, Salı
Yeni Şafak
Erdoğan: Rüştü'nün cezası kaldırılmalı
Erdoğan: Rüştü'nün cezası kaldırılmalı

Beşiktaş, Trabzon maçında haksız yere oyundan atılan kaleci Rüştü için federasyona baş- vurdu. Asbaşkan Levent Erdoğan, FIFA'nın 11 Ocak 2005'ta yayınladığı 948 sayılı sirkülerindeki, 'Hakemlerin haksız kararlarını, disiplin hukuku yönünden düzeltebilir' maddesine göre ceza verilmemesini beklediklerini belirterek, “Örnek olarak da 12 Şubat 2006'daki Samsun-F.Bahçe maçında kırmızı kartı gören kaleci Kerem ile Türkiye-Macaristan maçında oyundan atılan Gera'ya ceza verilmemesini gösterdik. Umarım federasyon hatadan döner. Bu zamana kadar canımız çok yandı” dedi.

Başlıklar :
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026