|

Menajeri açıkladı: İşte Haaland'ın astronomik transfer bedeli

Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland'ın değeri 1 milyar euro olarak açıklandı. Oyuncunun menajeri, "Belki bu rakamı kimse ödeyemeyecek ama Haaland'ın sahip olduğu potansiyel bu" diye konuştu.

11:21 - 3/02/2023 Cuma
Diğer
Haaland'ın 30 Haziran 2027 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.
Haaland'ın 30 Haziran 2027 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.

İngiliz ekibi Manchester City'de forma giyen ve attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Erling Haaland'ın menajeri Rafaela Pimenta, Norveçli oyuncuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Rafaela, bu sezon liglerde en çok gol atan futbolcular listesinde zirvede yer alan 22 yaşındaki yıldızın değerinin 1 milyar euro olduğunu söyledi.


AS'a konuşan Haaland'ın menajeri, "80 milyona Pogba'yı transfer ettik. Zirve 222 milyon euro ile Neymar'ın. Rakamlar değişiyor. Benim için Erling 1 milyar euro değerinde. Belki bu rakamı kimse ödeyemeyecek ama sahip olduğu potansiyel bu. Aslında bir futbolcunun değerini kulüp belirliyor. Bir oyuncuya kimsenin 700 milyon euro vermeyeceğini biliyorum ancak Erling'in bir kulübe kattığı değer muazzam. En az 1 milyar euro olduğu konusunda netim" ifadelerini kullandı.


Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 170 milyon euro olan Erling Haaland, bu sezon Manchester City formasıyla çıktığı 27 maçta 31 gol atma başarısı gösterdi.









#Erling Haaland
#Manchester City
#Premier Lig
1 yıl önce