|

Ersun Yanal'ın kozu Yusuf

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi sakatların durumundaki iyileşme teknik heyeti sevindirirken özellikle Yusuf Erdoğanın takıma dönecek olması teknik direktör Ersun Yanalı rahatlattı.

Yeni Şafak
18:23 - 12/04/2015 Pazar
Güncelleme: 15:28 - 12/04/2015 Pazar
DHA

Ayak kemiğindeki ezilme ve çatlak nedeniyle 2 aydır takımdan ayrı kalan Yusuf Erdoğanın artık tam anlamıyla sakatlığını atlattığı, liglerin 1 hafta ertelenmesi sonucu doğan arada da kondisyon eksiğini kapattığı vurgulandı. Yusufun rahat oynayabilmesi için gerekirse kullanılmak üzere özel bir tabanlık da yaptırıldı. Sol kanatta Erkan Zenginin formsuzluğu nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Ersun Yanalın da Galatasaray maçında Yusufu sahaya süreceği bildirildi.



"Futbolu özledim"


Yusuf Erdoğan, futbolu çok özlediğini belirtirken, "Bir an önce iyileşip takıma dönebilmek için çok çalıştım. Şu anda hiçbir sorunum kalmadı. Hocam görev verdiği takdirde her zamanki gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.



İki gün izin


Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına iki gün ara verdi. Yurt dışında futbolcu izlemeye giden teknik direktör Ersun Yanalın bıraktığı program dahilinde çalışan bordo mavili futbolcular, bugün ve yarın izin yaptıktan sonra Galatasaray maçı hazırlıklarına salı gününden itibaren yeniden başlayacak.


#trabzonspor
#yusuf erdoğan
#galatasaray
#ersun yanal
#koz
9 yıl önce