|

Esas olan şampiyonluk

Galatasaray camiası dün Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 10 katlı GS Store mağazasının açılışında buluştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 02:39 - 24/10/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Eski ve yöneticileri bir araya getiren organizasyonda konuşan Başkan Dursun Özbek, taraftarları mağazaya beklediklerini belirterek “Mağazalardan formaları alıp maçlara gelsinler. Stadı dolduramıyoruz. Biraz daha fazla destek bekliyorum” çağrısını yaptı. Özbek'in gündeminde ligde yarın oynanacak Fenerbahçe derbisi vardı. Derbiyle ilgili görüşleri sorulan G.Saray Başkanı, “Dostluk içinde geçeceğini ümit ediyorum. Türk futbolunu geriye götürücü faaliyetlerden arınmamız lazım. Büyük bir ihtimalle gitmek istiyorum derbiye, bir iki husus var, şartların oluşmasını bekliyorum. Saracoğlu'ndaki derbiye gitmek için davete gerek yok” ifadelerini kullandı.



Galatasaray'ın Kadıköy'de uzun zamandır kazanamasının hatırlatılması üzerine Dursun Özbek, "Galatasaray o zaman zarfında, en çok şampiyon olan takım. Burada esas şampiyonluk. Bu manada da bakıldığı zaman herkesten daha fazla şampiyon olmuştur" yorumunu yaptı.







Galatasaray bir bütündür


Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki bina 10 kattan oluşuyor. 4 kat GS Store mağazası olarak hizmet verecek. İki kat depo olacak, geri kalan 4 kat da yöneticilerin hizmetine sunulacak. Başkan Dursun Özbek, “Artık metro da çalışıyor. Taraftar buradan TT Arena'ya kolayca ulaşabilecek. 2 milyon kişinin gelip geçtiği Galatasaray'ın mağazası, tüm Galatasaraylılar'ındır" dedi.



Ünal Aysal Yarsuvat tokalaşmadı


Organizasyonda Ünal Aysal'ın Duygun Yarsuvat'ın elini sıkmaması dikkatlerden kaçmadı. Aysal, bu durumun sorulması sonrası “Ben sıkmadım” dedi.





#Galatasaray
#Ünal Aysal
#Duygun Yarsuvat'
8 yıl önce