|

Eskişehir forvet peşinde

Kris Boyd ve Batuhan Karadeniz'den beklenen katkıyı alamayan kırmızı-siyahlı ekip, Milan'ın Mısır asıllı forveti Stephan El Shaarawy ile görüşüyor

00:00 - 3/01/2012 Salı
Güncelleme: 00:06 - 3/01/2012 Salı
Yeni Şafak
Eskişehir forvet peşinde
Eskişehir forvet peşinde

Eskişehirspor, forvet hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. Sezon başında Middlesbrough'tan transfer ettiği Kris Boyd ve Batuhan Karadeniz'den beklenen performansı alamayan Eskişehirspor, forvet hattında sıkıntı yaşadı. Kırmızı-siyahlı ekip, bu sıkıntıyı Serdar Özbayraktar ve Diomansy Kamara ile aşmaya çalıştı. Bu sıkıntıyı gidermek için harekete geçen Eskişehirspor yönetiminin, Milan'ın Mısır asıllı forveti Stephan El Shaarawy ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Ligin ilk yarısında 19 gol atan Eskişehirspor'da, teknik direktör Michael Skibbe'nin yerine Ersun Yanal'ı getirdi. Eskişehirspor, geçen hafta Ankaragücü takımından Hürriyet Gücer ve Ediz Bahtiyaroğlu'nu renklerine katmıştı.


Sivasspor hakem hatası istemiyor

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligin ikinci yarısında bütün takımların telafisi olmayan maçlar oynayacağını belirterek, bugün oynayacakları Kardemir Karabükspor maçının da ligin en zor maçlarından bir tanesi olduğunu söyledi. Çalımbay, ikinci yarı tek isteklerinin hakemlerin hatalar yapmaması olduğunu kaydetti.



12 yıl önce