|

Eurocup'ta Türk derbisi

Eurocup 2'nci Tur K Grubu'ndaki temsilcimiz Pınar Karşıyaka,ilk sınavında yarın gruptaki diğer temsilcimiz Trabzonspor Medical Park'ı ağırlayacak.

Yeni Şafak
15:36 - 5/01/2016 Salı
Güncelleme: 13:44 - 5/01/2016 Salı
DHA

Pınar Karşıyaka, Eurocup 2'nci Tur K Grubu'ndaki ilk sınavında yarın gruptaki diğer temsilcimiz Trabzonspor Medical Park'ı ağırlayacak. Karşıyaka Arena'da saat 20.00'de başlayacak müsabakayı Lig TV 2 yayınlayacak.



Yeşil kırmızılı ekipte dizindeki sakatlık nedeniyle son 3 karşılaşmada forma giyemeyen Palacios takımdaki yerini alamayacak. Bilet fiyatları öğrenci 20, tam 30 TL. Eurocup'ta geçerli 3 maçlık kombineler ise öğrenci 50, tam 80 TL'den satılacak.



Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Turkish Airlines Euroleague'de C Grubu'nu 5'inci sırada tamamlayarak Avrupa yolculuğuna Eurocup'ta devam eden Pınar Karşıyaka, geçen sezon bu kupada çeyrek final oynama başarısını göstermişti.



Yeşil kırmızılı ekip, 2'nci turdan katıldığı Eurocup'ta 4 takımın yer aldığı grubu ilk iki arasında tamamlayarak Top 16'ya kalmaya çalışacak.



İç saha önemli


Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, "Eurocup'ta gruptan çıkmak istiyorsak evimizdeki bütün maçları kazanmalıyız" dedi. Kupada geçen sezon yarı finalin kapısından döndüklerini hatırlatırken ligdeki performanslarını da değerlendiren Sarıca, "Eurocup'ta yine final aşamasını görmek istiyoruz. Herkesin birbirini yendiği Spor Toto Basketbol Ligi'nde de uzun süredir tam kadro olamasak da bulunduğumuz yer gayet iyi. Önemli olan ligin ikinci yarısında ve play off'a doğru ayakta kalan takım olabilmek. Unutulmamalı ki geçen sezon bu dönemde oyuncular, yönetim ve teknik heyet hariç kimse şampiyonluktan bahsetmiyordu" şeklinde konuştu.



Sarıca reklam yıldızı


Karşıyaka'yı basketbolda 28 yıl sonra şampiyon yaparak tarih yazan Antrenör Ufuk Sarıca, reklam kampanyalarının da aranan yüzü oldu. Geçen yıl yılın spor adamı seçilen Sarıca, Altınyıldız'ın bilboardlarında boy gösteriyor. Ufuk Sarıca, Yücesoy İnşaat reklamında da oynayacak. Projeden hem tecrübeli antrenör hem de kulüp büyük gelir elde edecek

#Trabzonspor Medical Park
#eurocup
#pınar karşıyaka
#ufuk sarıca
#türk derbisi
8 yıl önce